Partit disputat entre el Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre de categoria cadet i el CB Borges, amb victòria final pels locals per 76-41.

Un partit on els jugadors groc i negres van sortir ficats en defensa en els primers minuts, però durant la primera part va haver-hi moments de falta de concentració, en especial, alhora de les finalitzacions properes a cistella. Aquest fet, va provocar que els locals no poguessin obrir més diferencia en el marcador, malgrat que en atac estaven tenint un bon moviment de pilota.

Tot això, va fer que el Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre arribés solament 12 punts a dalt (37-25). A la represa, els locals pujaven el nivell defensiu com a equip i aquest esforç defensiu venia acompanyat d’una millora en l’encert ofensiu que provocava incrementar la diferencia, poc a poc, fins a tenir una màxima de 35 punts. La bona segona part de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre els ha permès tenir un final de partit més còmode envers un rival que ha competit i mai ha baixat els braços durant tot el matx. El partit va finalitzar 76-41 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes i d’aquesta manera aconsegueixen la cinquena victòria en la 1a fase de lliga.

Parcials: (23 – 13), (14 – 12), (18 – 8), (21 – 8),

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(8), Escribano, N.(6), Escola, M.(9), Bosch, P.(12), Codina, A.(10), Masich, J.(14), Diarra, S.(8), Badia, A.(3), Muñoz, J. (-),Pou, M (2), Batsi, Ll.(4).

C.B. BORGES-GARRIGUES: Segarra, R. (2), Cristurean, R. (4), Macia, R. (2), Boldu, J. (3), Vilella,N. (2), Arredondo, X. (21), Vallejo, X. (-), Kharboueh, A. (7).