Partit disputat entre l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre de categoria cadet i el BC Morabanc Andorra «B«, amb victòria final pels visitants per 43-57.
Un partit on els jugadors grocs i negres van sortir adormits i amb poca concentració tant en defensa com en atac, especialment a l’hora de finalitzar a cistella. Per contra, els andorrans iniciaven el matx amb millor encert de cara a cistella, que els va permetre agafar la iniciativa fins al final del partit. Tot això, va fer que l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre arribés 11 punts a sota (16-27).
A la represa, tot va continuar igual, malgrat una petita reacció dels grocs i negres al tercer quart, gràcies a una millora en atac i intensitat en les accions, que els va permetre entrar al últim quart 7 punts a sota (33-40). Al darrer quart, la diferència es va mantenir al voltant dels 10-14 punts a favor dels andorrans, però els locals van seguir competint fins al final del partit.
El partit va finalitzar 43-57 desfavorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes i d’aquesta manera provoca la primera derrota en la fase de lliga.

Parcials:    (08 – 16), (8 – 11), (17 – 13), (10 – 17)

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Pérez, Batsi (13), Escribano (5), Escolà (4), Bosch (6), Codina, Masich (4), Diarra (6), Badia (3), Muñoz, Pou (2).

57 BC MORABANC ANDORRA “B”: Garaud (2), Fortes (8), Valero (6), Pascuet (6), Batalla (14), Baudin (6), Agusti, Garcia (13), Agcaoili, Cassany (2).