Gavrilo Markovic, procedent del Seguros Soliss Alcázar Basket  i Edgar Solsona, procedent del CB Alpicat són nous jugadors del Flor de Vimbodí Pardinyes per la temporada 2014-2015, i d’aquesta manera són els primers fitxatges per al equip que per segon any consecutiu competirà a la Lliga EBA.

Sobre les dos primeres incorporacions per al Flor de Vimbodi Pardinyes en la temporada 2014/2015   en  Joan Albert Cuadrat, entrenador del Flor de Vimbodi Pardinyes ha expressat lo següent:

Sobre Gavrilo Markovic: «Tornada a Lleida d’un jugador de casa, el seu talent físic i tècnic ha d’ajudar a l’equip a aconseguir els objectius.”.

Sobre Edgar Solsona: ”Gran talent físic que pot aportar molt en atac i en defensa, jugador intel·ligent i amb moltes ganes d’implicar-se en el club i fer-se un lloc a la categoria.”.

 

Edgar Solsona i Gavrilo Markovic

Edgar Solsona i Gavrilo Markovic

 

Gavrilo Markovic, base de 1,86 mi 22 anys (1991.02.12). Amb nacionalitat espanyola encara que d’ascendència sèrbia. Va començar la seva trajectòria en les categories inferiors del Lleida Bàsquet, per jugar posteriorment en el Cosehisa Monzón d’EBA en la temporada 2009-10; al CD Alcázar de EBA a la 2010-11; mentre que en la campanya 2011-12 va jugar  Copa Catalunya amb el CN ??Tàrrega per posteriorment passar pels conjunts del INEC Queso Zamorano d’EBA i del Logitravel Mallorca Bàsquet de LEB Or. En la temporada 2012-2013 va estar jugant al CEBA Guadalajara de LEB Plata, amb el  què va guanyar la Copa Adecco Plata. La temporada passada va fitxar per Seguros Soliss Alcázar Basket. En la temporada 2013-2014 a la Lliga EBA, Gavrilo va promitja en 21 minuts de mitjana a pista: 7 punts, 2 assistències  i 2 rebots en els 28 partits disputats.

Gavrilo Markovic

Gavrilo Markovic

 

Edgar Solsona, jugador de 1,90 m i  de 23 anys que pot jugar en les posicions de base i d’escolta. Al igual que en Gavrilo, va començar la seva trajectòria en les categories inferiors del Lleida Bàsquet, amb el qual va jugar a la categoria d’EBA en la temporada 2009-10; en les darreres temporades ha estat jugant al CB Alpicat a Primera Catalana.

Edgar Solsona

Edgar Solsona

CatalanEnglishSpanish