L’Infantil Groc va aconseguir una gran victòria davant el Força Lleida per 53-63 en un partit molt disputat.

FORÇA LLEIDA C.B. “B”:  Agaen K. (-), Agaen T. (2), Marin (8), Justo(4), Verges (4), Mazarico (4), Casanova (4), Del Olmo (7), Tanoll (-), Pampols (16), Vilagrasa (2); Panades (2).

CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC: Moreno (10), Cortasa (-), Baeza (10), Brufau (2), Cubero (6), Bergua (8), Anglada (7), Roma (2), Perez (10), Mas (8).

Parcials: (16– 13), (12 – 18), (17 –14), (8-18)

Victòria de l’Infantil Groc davant el Força Lleida “B” en el partit corresponent a la 10a jornada de lliga regular per 53 a 63. En un partit, on els dos equips han competit i han demostrat perquè es troben a la part alta de la classificació, en un derbi lleidatà que no s’ha decidit fins al darrer quart del matx. En un inici partit, on els locals han sortit més ficats tant en atac com en defensa, però els groc i negres s’han anat ficant en el matx, i donant la volta al marcador. Però, els groc i negres, un cop s’han ficat per davant el marcador ho han mantingut durant quasi tots els minuts de partit, malgrat que els hi ha acostat controlar el propi rebot i la continuïtat col·lectiva en defensa del 1c1. Malgrat anar per davant en el marcador molts minuts, la diferencia favorable era mínima al voltant dels 2-6 punts. Cal destacar que al final del 7er quart el marcador era de empat a 45 punts, el que demostrava la bona actitud en tots els aspectes dels dos equips. Però en el darrer quart, un millor encert en atac i una bona defensa del 1c1 donava la victòria final als groc i negres per 53-63. Al final, victòria de Club Bàsquet Pardinyes Lleida Groc per 53 a 63.