Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 79 - Sabadell Sant Nicolau 78

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 79 – Sabadell Sant Nicolau 78

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha aconseguit una victòria agredolça aquest diumenge a casa davant del Sabadell Sant Nicolau Sant per 79 a 78. Malgrat la victòria, l’equip del CB Pardinyes perd la categoria, com a conseqüència de les victòries de BC Martorell i BC Morabanc Andorra “B”. El partit  no s’ha decidit fins al tram final del darrer quart, on els locals han estat més encertats enfront els sabadellencs, que han arribat a guanyar en el partit per 14 punts.

equip pardinyes partit

El partit ha començat amb els jugadors del Flor de Vimbodí Pardinyes més encertats i més concentrats que els visitants. En els instants inicials, els jugadors de Jorge Serna  agafaven una diferència favorable de 8 punts.  Tot i això, amb el pas dels minuts, els visitants han anat incrementant el seu nivell defensiu i alhora millorant en l’encert a cistella. Amb tot això, Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un avantatge de 5 punts. Al segon període, els sabadellencs sortien molt encertats de cara a cistella i alhora incrementaven més la seva intensitat en defensa, lo que provoca dubtes en atac per part dels jugadors groc i negres. D’aquesta manera , el Flor de Vimbodí Pardinyes ha arribat  al descans amb un marcador desfavorable de 38 a 46.

equip pardinyes partit0

En la represa del matx,  els homes del CB Pardinyes sortien molts concentrats i amb la clara idea de donar-li la volta al capdavant en el marcador. Però, cada vegada que s’apropava als sabadellencs, aquestos els hi tornava el parcial i fins i tot, ampliaven la diferència. Per tant, en aquest quart, els visitants han sabut controlar la distància favorable enfront els locals. Malgrat això, el Flor Vimbodí Pardinyes aconseguia finalitzar el tercer quart 9 punts a sota (59 a 68).

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes sortia molt intens en defensa i provocava moltes pèrdues i molts dubtes en l’atac sabadellenc. Per sort, aquesta intensitat defensiva era acompanyada per la millora en l’encert a cistella i d’accions més ràpides ofensives. Amb tot això, els jugadors groc i negres aconseguien ficar-se per davant en el marcador i arribant a tenir 4 punts al seu favor. Però, els visitants reaccionaven i provocava que el partit es decìs en els darrers segons de partit.

equip pardinyes partit1

Al final, victòria dels jugadors groc i negres per 79 a 78 a casa davant del Sabadell Sant Nicolau. Malgrat el descens, cal felicitar als jugadors i al cos tècnic perquè en cap moment s’han rendit i han lluitat fins al final per aconseguir l’objectiu de la permanència, tenint en compte, que en aquesta segona fase solament començaven amb dos victòries enfront els seus rivals directes.

79 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Jorge (3), Rubin de Celis (17), Rivas (-), Ruiz (-), López (10), Triginer (5), Garcia (-),  Gasque (-), Muñoz (-), Villacampa (23), Solsona (9), Domingo (12).

78 SABADELL SANT NICOLAU: Wilson (2), Fontanals A. (5), Carbonell (10), Pujol (1), Sobrepera (11), Ewulu (10), Maki (11), Fontanals M. (1), Wettstone (-), Costa (-), Renom (16), Exposito (11).