Estadistiques Final Partit: Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis 52 - Flor Vimbodi Pardinyes 77

Estadistiques Final Partit: Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis 52 – Flor Vimbodi Pardinyes 77

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat aquest diumenge a la pista del Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis per 52 a 77. D’aquesta manera acumula dues victòries consecutives i  manté  les seves opcions d’aconseguir la permanència a la Lliga EBA. El Pardinyes  han anat sempre per davant en el marcador però no ha aconseguit l’avantatge defonitiu fins al tercer quart..

El partit ha començat amb un Flor de Vimbodí Pardinyes combinant molts bons minuts en defensa – que propiciaven accions ofensives ràpides i obrien una diferència de 10 punts-  amb altres minuts on la intensitat defensiva baixava i hi havia precipitacions en atac, cosa que feia que els menorquins retallessin la distància en el marcador. Amb tot això, Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un avantatge de 2 punts. Al segon període, els lleidatans tornaven ha incrementar el seu nivell defensiu, cosa que provocava  problemes als menorquins en atac. A mateix temps,  han començat  a tenir un millor moviment de pilota en atac,  provocant millors seleccions de tir. Malgrat això, els jugadors groc i negres tornaven a tenir minuts en atac amb moltes precipitacions, les quals feia que no acabessin de trencar el partit.

En la represa del matx,  els homes del CB Pardinyes han continuat  amb la bona actitud en defensa, cosa que continuava creant problemes al atac menorquí, que només ha aconseguit anotar onze  punts en aquest període. En atac, els visitants desplegaven un gran joc ofensiu, sense tenir minuts de precipitacions com els de la primera part, degut al bon moviment de pilota que permetia bones seleccions de tir i a les accions ràpides.  Amb tot això, el Flor Vimbodí Pardinyes trencava definitivament el partit i finalitzava el tercer quart 28 punts a sobre (41 a 69).

En el darrer quart, la diferència en el marcador es mantenia pràcticament igual en aquest quart. Aquest quart ha servit per donar minuts a tots els jugadors per part dels dos equips i alhora veure als joves jugadors, els quals no són de les primeres plantilles, tant dels menorquins com dels lleidatans. Al final, victòria clara dels jugadors groc i negres per 52 a 77 a la pista del Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis. Malgrat la victòria, el Flor de Vimbodí Pardinyes continua situat a la setena  posició a la classificació i per tant, es troba en llocs de descens.

52 MENORCA TALAIOTICA CCE SANT LLUIS: Teixidor (-), Fuentes (5), Artiles (5), Segui (3), Ortiz (11), Mirotic (5), Muñoz (6), Piris (5), Pons(-), Miralles (12).

77 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Jorge (6), Marin (-), Rubin de Celis (14), Rivas (2), Duch (4), Triginer (4), Gasque (9),  Muñoz (2), Villacampa (10), Solsona (19), Domingo (7).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, diumenge 8 de Maig del 2016, la 18a i darrera Jornada de la Lliga EBA C-2 Permanència al Pavelló Barris Nord davant del Sabadell Sant Nicolau a partir de les 17:30h.