Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat, aquest dissabte, a la pista del Sabadell Sant Nicolau Sant per 80 a 87 i en el què la gran segon part feta pels jugadors groc i negres ha estat fonamental per aconseguir la victòria. D’aquesta manera acumula cinc victòries seguides en aquesta segona fase, cosa que li permet sortir dels llocs dels descens. En un partit marcat per la gran segona part realitzada pels jugadors groc i negres que els ha permès endur-se la victòria.
El partit ha començat amb els locals més encertats que el Flor de Vimbodí Pardinyes. En els instants inicials, els sabadellencs agafaven una diferència favorable de 15 punts. Tot i això, amb el pas dels minuts, els homes de Jorge Serna han anat incrementant el seu nivell defensiu i alhora que han millorat en l’encert a cistella. Amb tot això, Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un desavantatge d’1 punt. Al segon període, els sabadellencs tornaven ha sortit més encertats i més intensos que els jugadors groc i negres, els quals tenien molts problemes en atac. D’aquesta manera , el Flor de Vimbodí Pardinyes ha arribat al descans amb un marcador desfavorable de 50 a 38.
En la represa del matx, els homes del CB Pardinyes han començat molt intensos i creant molts dubtes a l’atac local, que només anotava 15 punts en aquest quart. Alhora, els visitants estaven molt encertats, però no aconseguien posar-se per davant en el marcador. Malgrat això, el Flor Vimbodí Pardinyes finalitza el tercer quart 3 punts a sota (65 a 62).
En l’inici del darrer període, el Flor de Vimbodí Pardinyes continuava intens en defensa, però no aconseguia imposar-se en atac. Tornava a deixar els sabadellencs amb només 15 punts anotats. En els instants finals, el Flor Vimbodí Pardinyes aconseguia ficar-se per davant i tenir una diferència favorable de 4 punts, que s’amplia fins a 7 gràcies a l’encert en els tirs lliures. Al final, victòria dels jugadors groc i negres per 80 a 87 a la pista del Sabadell Sant Nicolau.

Després d’aquest triomf, el Flor Vimbodí Pardinyes es situa a la sisena posició a la classificació, per tant, fóra dels llocs de descens.

80 SABADELL SANT NICOLAU: Wilson (12), Carbonell (3), Pujol (9), Sobrepera (19), Ewulu (4), Maki (6), Wettstone (11), Fontanals M. (2), Costa (2), Renom (-), Exposito (12).

87 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (6), Rivas (8), Ruiz (2), Jorge (4), López (8), Triginer (5), Garcia (-),  Gasque (18),  Muñoz (8), Solsona (12), Domingo (16).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 10 d’Abril del 2016, la 14a Jornada de la Lliga EBA C-2 Permanència al Pavelló Fons de les Creus davant de l’Arenys Bàsquet-Joventut a partir de les 18:00h.