Estadístiques Final Partit: CB Castellbisbal 84 - Flor Vimbodi Pardinyes 88

Estadístiques Final Partit: CB Castellbisbal 84 – Flor Vimbodi Pardinyes 88

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat, aquest diumenge, el primer partit com a visitant de l’any 2016  a la pista del CB Castellbisbal per 84 a 88. El matx ha estat marcat per la bona segona part defensiva dels visitants, la qual cosa els ha permès emportar-se  una important victòria a Lleida i encadenar dos  triomfs seguits.

El partit ha començat amb un gran ritme anotador per part dels dos equips, on els atacs  superaven a les defenses, i en aquest aspecte, els jugadors del CB Pardinyes han estat més efectius  en els primers 10 minuts de l’enfrontament. El Flor de Vimbodí Pardinyes ha finalitzat el primer quart guanyant per 7 punts (24 a 31). En el tram inicial del segon període, els visitants continuaven al capdavant en el marcador, mantenint diferències entre els 5 i 7 punts al seu favor. Amb  el pas dels minuts, els jugadors del Castellbisbal han començat a incrementar el seu nivell defensiu, la qual cosa ha creat problemes a l’atac del CB Pardinyes. Els locals han estat capaços de donar la volta al marcador i arribar al descans amb un marcador favorable de 55 a 49.

En la represa del matx, , els locals han sabut mantenir-se al capdavant en el marcador amb diferències entre els 4 i 6 punts, tot i que els jugadors del CB Pardinyes han intentat donar la volta a la situació. En aquest tercer quart,  el percentatge d’encert a cistella per part dels dos equips ha baixat respecte als primers 20 minuts de partit. Al finalitzar, els nois del CB Pardinyes perdien per 70 a 65.

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes ha desplegat un alt nivell defensiu, que ha provocat que l’equip local només anotés 14 punts. A més, els groc i negres han tornat a tenir altre cop  un bon encert cara a cistella  i han aconseguit arribar al tram final del partit liderant el marcador. En els instants finals, els visitants han sabut mantenir-se al capdavant, gràcies a l’encert en els tirs lliures, i s’han emportat la victòria per un marcador ajustat de 84 a 88. Amb aquesta victòria, el Flor de Vimbodí Pardinyes encadena dues victòries consecutives.

84 CB CASTELLBISBAL: Ruf (-), De Castro (16), Camacho (1), Lopez D. (5), Sole (6), Camprubi (11), Guardia (2), Camprubi (-), Lopez F.(24), Figols (6), Mañes (13).

88 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (2), Rivas (-), Ruiz (4), Jorge (13), Lopez (14), Triginer (6), Garcia (-),  Gasque (11), Martinez (1),Villacampa (14), Domingo (23).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 23 de Gener del 2016, la 15a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant del Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc a partir de les 20h.