Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodi Pardinyes 84 - Physic CB Igualada 78

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodi Pardinyes 84 – Physic CB Igualada 78

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat aquest dissabte, en el dia de la presentació de tots els equips del Club Bàsquet Pardinyes, a casa davant del Physic CB Igualada per 84 a 78  i d’aquesta manera trenca la dinàmica de les 2 derrotes consecutives. El partit ha estat marcat per la diferència que ha deixat escapar en els 10 minuts finals l’equip local, després de finalitzar el tercer quart guanyant per 25 punts, malgrat que ha acabat guanyant el partit.

El partit ha començat amb una igualtat entre els dos equips, però amb els visitants al davant en el marcador en el tram inicial del primer quart. Però, en els instants finals, el Flor Vimbodí ha reaccionat i  ha finalitzat 6 punts a sobre (28 a 22). En el segon quart, el Flor de Vimbodí ha incrementat el seu nivell d’intensitat defensiva i acompanyat d’una millora en l’encert a cistella, en especial, des de la línia de 3 punts,  ha provocat que  agafes  una  diferència a favor en aquest quart de 14 punts. Però, en els instants finals, el Physic CB Igualada ha retallat la diferència, fins al punt, que el Flor Vimbodí Pardinyes ha arribat al descans guanyant per solament 11 punts (54 a 43).

Pardinyes-Igualada 2

A la tornada dels vestidors, els jugadors del CB Pardinyes han realitzat el millor quart defensivament del que portem de temporada, on han deixat amb solament 5 punts anotats a l’equip d’Igualada, i amb la continuïtat ofensiva dels anteriors quarts, on han realitzat una bona circulació de pilota que els han permès trobar situacions més còmodes a l’hora de tirar a cistella. Amb tot això, el Flor de Vimbodí ha finalitzat el tercer quart guanyant per 73 a 48. En el darrer quart, el Physic CB Igualada, a partir d’un parcial de 0-18 en els primers 5 minuts, han provocat que es col·loques a 7 punts a dalt (73 a 66), gràcies a un gran encert a cistella, en especial des de la línia de 3 punts, i un increment de la seva intensitat defensiva. Però, el Flor de Vimbodí ha mantingut la calma i ha controlat la diferència entre els 5 i 7 punts durant el tram final de partit. Al final, els locals han estat més encertat en els moments decisius i s’han acabat emportant la victòria. Al final, victòria del Flor Vimbodí Pardinyes, en el dia de la presentació de tots els equips de la base, per 84 a 78 a casa davant del Physic CB Igualada.

Pardinyes-Igualada 3

84 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (-), Rivas (2), Ruiz (8), Jorge (11), Lopez (16), Triginer (3), Garcia (-),  Gasque (8), Martinez (1),Villacampa (16), Domingo (19).

78 PHYSIC IGUALADA: Moliner (16), Riu (3), Burges (5), Torres (5), Fons (16), Del Hoyo (11), Creus (-), Laguarta (3), Tejero (14), Cami (5).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, diumenge 20 de Desembre, la 12a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Toni Servera davant del Grupo Juaneda Miramar a partir de les 12:30h.