Estadístiques Final Partit: Baricentro Barbera 61 - Flor Vimbodí Pardinyes 69

Estadístiques Final Partit: Baricentro Barbera 61 – Flor Vimbodí Pardinyes 69

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat aquest diumenge a la pista del Baricentro Barbera per 61 a 69. D’aquesta manera trenca la dinàmica negativa de dues derrotes consecutives i es manté en la lluita per la salvació. El partit que no s’ha decidit fins al darrer quart a favor dels visitants, malgrat el bon inici dels homes de Jorge Serna.

El matx ha començat amb un Flor Vimbodí Pardinyes molt concentrat i molt intens en defensa, cosa que ha permès accions ràpides ofensives dels visitants, després de  recuperar diverses pilotes.  Al mateix temps, els visitants tenien un bon encert a cistella en els primers 10 minuts de partit. En canvi, els locals tenien molts problemes en atac degut a la  intensitat defensiva dels visitants,  cosa que ha provocat  que els  jugadors de Barbera amb  anotessin només 11 punts. Per tot plegat, el  Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un avantatge de 11 punts. Al segon període, es veia una major igualtat entre els dos equips, malgrat que els jugadors groc i negres es mantenien sempre al capdavant en el marcador. D’aquesta manera , el Flor de Vimbodí Pardinyes arribava a la mitjà part amb un marcador a favor de 27 a 36.

En la represa del matx,  hi ha hagut igualtat en el joc,en el tram inicial del tercer quart,. Això no ha impedit que  els visitants continuessin al capdavant i arribant a tenir diferències entre 12-16 punts. Però, amb el pas dels minuts, el Flor de Vimbodí Pardinyes començava a tenir problemes en atac i veia com els jugadors s’anaven carregant de faltes,  cosa que propiciava que la intensitat desplegada en la primera part no fos la mateixa. Per contra, els locals milloraven el seu encert a cistella i anaven retallant diferència fins a situar-se a 5 punts. Malgrat això, el Flor de Vimbodí Pardinyes aconseguia arribar al final del tercer quart amb un marcador favorable de 45 a 50.

En el darrer període, els locals, en el tram inicial, aconseguien empatar el partit. Malgrat l’empat en el marcador, els jugadors groc i negres han continuat competint i mai han donat el partit per perdut. Amb el pas dels minuts, el Flor Vimbodí Pardinyes  han pujat la intensitat defensiva i han tornat a situar-se al davant en el marcador. En el tram final, els visitants han tingut un millor encert a cistella i s’han acabat emportant la victòria. Al final, victòria dels jugadors groc i negres per 61 a 69 a la pista del Baricentro Barbera. Malgrat la victòria, el Flor de Vimbodí Pardinyes continua en llocs de descens, però empatats a victòries amb el CB Castellbisbal, primer equip en llocs de salvació.

61 BARICENTRO BARBERA: Clemente (-), Castellanos (3), Cairo (9), Bernuz (8), Soumah (6), Mas de Xarxars (19), Perez (6), Regal (5), Lopez (5).

69 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (15), Rivas (-), Duch (-), López (9), Triginer (2), Gasque (6),  Muñoz (-), Villacampa (10), Solsona (18), Domingo (9).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, diumenge 1 de Maig del 2016, la 17a Jornada de la Lliga EBA C-2 Permanència al Polideportivo Ses Canaletes davant del Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis a partir de les 12:30h.