Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodi Pardinyes 89 - Arenys Bàsquet 82

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodi Pardinyes 89 – Arenys Bàsquet 82

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant de l’Arenys Bàsquet per 89 a 82 i d’aquesta manera inicia la segona fase amb victòria. En un partit que no s’ha decidit fins a la pròrroga, on  els locals han estat millors.

El partit ha començat amb una gran igualtat, entre els dos equips, en especial en el tram inicial del matx. No obstant, a mesura que anaven passant els minuts, els visitants han incrementat el seu nivell defensiu, la qual cosa ha començat a incomodar als jugadors groc i negres. Am tot això, el Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un desavantatge de deu punts. En el segon quart, els visitants, continuaven amb el seu bon encert a cistella i la seva capacitat rebotejadora, que li permetia tenir segones opcions. Per contra, els jugadors de Pardinyes, malgrat tenir un bon nivel defensiu, veien com el seu dolent percentatge d’encert a cistella, en especial des de la línea de 3 punts, provocava que no acabès d’apropar-se definitivament als nois d’Arenys en el marcador. Per tot plegat, el Flor de Vimbodí Pardinyes arribava al descans amb un marcador desfavorable de 30 a 38.

FOTO EBA2

En la represa del matx, , els homes del CB Pardinyes incrementaven el seu nivell defensiu i aconseguien retallar diferències fins a ficar-se a 5 punts. Però, els visitants, continuaven amb amb el seu encert i fent mal al rebot ofensiu com al segon quart. Malgrat això, els visitants aconseguien mantenir la diferencia de 8 punts al finalitzar el tercer quart (48 a 56).

FOTO EBA3

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes incrementar més la seva intensitat defensiva i alhora milloraven amb el pas dels minuts l’encert a cistella, en especial cal destacar la gran aportació ofensiva de Pau López en aquest quart. Malgrat això, a menys d’1 minut per finalitzar el partit, el Flor Vimbodí Pardinyes perdia per 3 punts. Però, les errades dels visitants en els tirs lliures i el triple final de Pau López empatava el partit a 75 i  provocava que el partit s’allarguès 5 minuts més.

FOTO EBA

A la pròrroga, un Flor de Vimbodí Pardinyes molt més intens i aprofitant el gran moment ofensiu en el partit de Pau López, el qual ha finalitzat amb 40 punts, ha acabat decantant la victoria cap a els jugadors groc i negres. Al final, victoria a la pròrroga dels locals per 89 a 82 davant l’Arenys Bàsquet.

89 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Duch (-), Rivas (1), Ruiz (5), Jorge (-), López (40), Triginer (8), Garcia (-),  Gasque (5), Muñoz (-), Villacampa (16), Solsona (7), Domingo (7).

82 ARENYS BÀSQUET-JOVENTUT: Benitez (-), Blat (10), Grau (13), Garcia (-), Tomas (12), Biesshaar (-), Bagues (10), Bauza (18), Toure O. (10), Toure A. (8), Torres (1).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 5 de Març del 2016, la 10a Jornada de la Lliga EBA C-2 Permanència al Poliesportiu Municipal del Masnou davant del Vive el Masnou a partir de les 20:00h.