Grupo Juaneda Miramar  VS  cbpardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 20 de Desembre la 12a jornada  (tercera jornada de la segona volta)  al grup C-B de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior, va guanyar a casa davant del Physic CB Igualada per 84-78. En  aquesta ocasió visitarà la pista del Grupo Juaneda Miramar,  que la setmana passada va guanyar a  casa davant el BC Martorell-Solvin per 74-72.

Pel que fa a la plantilla,  el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius amb l’excepció d’ Edgar Solsona, que serà baixa per lesió per la seva lesió al canell. Això suposa que  Jorge  Serna afrontarà el partit amb els cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Edu Villacampa, David Martinez, Adrià Rivas, Marc Rubin de Celis i Oriol Jorge) i  els  sis del bloc de l’any passat  (Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Carlos Gasque i Alejandro Garcia).

Després de la darrera victòria a casa, l’equip buscarà aconseguir un altre triomf en el darrer partit de l’any 2015. Tant la plantilla com el cos tècnic tenen bones  sensacions de cara al partit d’aquest diumenge i l’afronten amb optimisme. L’equip espera obtenir la cinquena victòria  i la segona com a visitant en la present temporada de la  Lliga EBA.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Grupo Juaneda Miramar és l’únic equip de les Illes Balears al grup C-B de la Lliga EBA. L’equip mallorquí  esta situat en la 7a posició amb un balanç de 5 victòries i 6 derrotes. Com a local, el Grupo Juaneda Miramar porta 2 victòries en 5 partits.

L’equip mallorquí  manté 6 jugadors del bloc de l’any passat (Joan Antoni Serra, Gabriel Serra, Carlos Poyatos, Miquel Ángel Nadal, Joan Reda i Rodrigo Deus)  i també  a Pau Tomàs com a entrenador.  Presenten fins a 6 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Carlos Bustamente (Giwine Andratx-EBA), Gabriel Torres i Alberto Garcia (Opentach Basket Pla- Leb Plata), Javier Sastre (Araberri Basket Club- Leb Plata), Javier Medori (Marín Peixegalego- Leb Plata) i Gabriel Román (Ciutat d’Inca Bàsquet- 1ª Nacional).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Carlos Bustamente, Gabriel Torres i Alberto Garcia; i gent jove com Javier Medori i Carlos Poyatos.

El Grupo Juaneda Miramar va guanyar a casa del Flor de Vimbodí Pardinyes en la 3a Jornada de la Lliga EBA 2015-2016 (77-92)

 

El partit es disputa diumenge 20 de Desembre a les 12:30 al Pavelló Toni Servera contra Grupo Juaneda Miramar.

CatalanEnglishSpanish