Estadístiques Final Partit: Vive El Masnou 60 - Flor Vimbodi Pardinyes 73

Estadístiques Final Partit: Vive El Masnou 60 – Flor Vimbodi Pardinyes 73

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a la pista del Vive El Masnou per 60 a 73 i d’aquesta manera acumula dues victòries en aquesta segona fase. En un partit on els visitants han sigut millors i més regulars durant tot el partit.

El partit ha començat amb un Flor de Vimbodí Pardinyes molt concentrat i amb les idees clares del treball ha realitzar en defensa. Alhora en atac, es veía als lleidatans movent molt la pilota i tenint accions de tir relativament còmodes. Am tot això, el Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un avantatge de vuit punts. Al segon quart, els visitants continuaven no permeten accions còmodes de tir i a la vegada controlant les transicions ràpides dels locals, una de les característiques ofensives d’aquests, i per contra, l’encert a cistella baixava respecte al tram inicial de partit. Malgrat això, el Flor de Vimbodí Pardinyes arribava al descans amb un marcador favorable de 29 a 36.

En la represa del matx,  els homes del CB Pardinyes incrementaven el seu nivell defensiu, el qual continuaba ocasionan problemes al atac local. Malgrat l’alternativa defensiva dels jugadors de Masnou, els lleidatans, amb el pas dels minuts, aconseguien ampliar diferències fins a situar-se 13 punts a sobre. Amb tot això, els visitants aconseguien finalitzar el tercer quart 11 punts a sobre (43 a 54). En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes continuava amb la mateixa dinámica que els anteriors quarts i aconseguia mantenir la diferencia enfront la possible reacció local. Cal destacar la gran concentració i el gran partit realitzat per tots els components del Flor de Vimbodí Pardinyes que els ha permès endur-se la victoria. Al final, victoria dels jugadors groc i negres per 60 a 73 a la pista del Vive El Masnou.

60 VIVE EL MASNOU: Ortiz (3), Solans (10), Balague (8), Rodriguez (7), Valle (12), Jimenez (2), Esteves-Garcia (1), Catalan (12), Camins (5).

73 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (1), Rivas (-), Ruiz (-), Jorge (6), López (26), Triginer (2), Garcia (4),  Gasque (16), Muñoz (-), Solsona (4), Domingo (14).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 12 de Març del 2016, la 11a Jornada de la Lliga EBA C-2 Permanència al Pavelló Barris Nord davant del Baricentro Barbera a partir de les 20:00h.