Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 73 - BC Morabanc Andorra B 64

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 73 – BC Morabanc Andorra B 64

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat aquest dissabte el seu segon partit consecutiu a casa, d’aquesta manera encadenar 2 victòries consecutives, davant del BC Morabanc Andorra “B” per 73 a 64, marcat per un gran tercer quart realitzat pels locals.

El partit ha començat amb una igualtat entre els dos equips, però amb els visitants al davant en el marcador durant els primers 10 minuts i que han finalitzat 5 punts a sobre (13 a 18). En el segon quart, els locals, durant bona part del quart, no han sigut constant en el seu nivell defensiu i en la seva verticalitat ofensiva a cistella, en canvi, els visitants tenien el control del ritme del partit i  continuen anant sempre al capdavant del marcador, fins al punt, d’arribar a tenir fins a 13 punts a favor seu. Amb tot això, el Flor Vimbodí Pardinyes arribava al descans perdent per 7 punts (32 a 39).

A la tornada dels vestidors, el Flor de Vimbodí ha incrementat el seu nivell d’intensitat defensiva i acompanyat d’un bon moviment de pilota i una ràpida verticalitat a cistella, que generava situacions d’avantatge, ha provocat que el Flor de Vimbodí Pardinyes agafés una  diferència a favor de 8 punts al finalitzar el tercer quart (57-49). En el darrer quart, els jugadors andorrans han reaccionat, i han arribat a col·locar-se a 4 punts a sota a falta de menys de dos minuts per finalitzar el partit. Però, el Flor de Vimbodí ha controlat la situació, a partir d’una gran defensa i de l’encert a cistella en els moments decisius d’aquest quart. Al final, victòria dels locals per 73 a 64 davant un gran equip com és el BC Morabanc Andorra “B”.  D’aquesta manera, el Flor de Vimbodí Pardinyes aconsegueix la segona victòria de la temporada a casa.

73 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Vinos (-),Rivas (4), Ruiz (12), Jorge (3), Lopez (17), Triginer (-), Garcia (-),  Gasque (4), Martinez (9), Villacampa (9), Solsona (-), Domingo (15).

64 BC MORABANC ANDORRA “B”: Schneider (-), Jofresa (26), Lliteras (3), Bartolome(-), Fernandez (3), De Oliveira (4), Bria (4), Isern (-), Knezevic (2), Gabriel (9), Niang (13).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugara, diumenge que ve, la 9a Jornada de la Lliga EBA al Nou Pavelló del Centre davant del Torrons Vicens  CB Hospitalet a partir de les 12:45h.