Estadístiques Final Partit: CB Santfeliuenc 81- Flor Vimbodí Pardinyes 66

Estadístiques Final Partit: Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc 81- Flor de Vimbodí Pardinyes 66

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista del Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc, d’aquesta manera encadena la segona derrota consecutiva, per 81 a 66, marcat per un mal primer quart i un tram final del darrer quart dels visitants.

El partit ha començat amb una gran igualtat entre els dos equips, però que amb el pas dels minuts del primer quart, els locals han anat agafant una diferència per finalitzar 9 punts a sobre (19 a 10). En el segon quart, la diferència de 9-10 punts pràcticament s’ha mantingut durant tot el quart, on el Flor de Vimbodí ha intentat anar retallant, però la igualtat entre els dos equips era màxima i els petits errors del primer quart, els quals han propiciat que els locals agafés la diferència de 9 punts, han provocat que el CB Santfeliuenc s’anés al descans amb 10 punts a favor. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans perdent per 10 punts (35 a 25).

A la tornada dels vestidors, el Flor de Vimbodí intentava de nou retallar diferències en el marcador, el fet és que s’ha arribat a col·locar a 6 punts a sota, mostrant una actitud bona, tant defensivament com ofensivament, i competint de tu a tu davant un bon equip. Però, els locals, a partir d’aprofitar els petits errors dels visitants, han sapigut mantenir la diferència i finalitzar 10 punts a sobre (57-47). En els darrers 10 minuts, el Flor de Vimbodí s’ha arribat a col·locar a 8 punts, en el tram inicial del quart, però els locals, a partir d’un parcial de 12 a 2, trencaven el partit i es col·locaven 18 punts a sobre a falta de 3 minuts per finalitzar el partit. Ja en el tram final de partit, s’ha vist com el Flor de Vimbodí seguia competint, cosa que ho fa fet molt bé durant tot el partit i donant la cara en tot moment davant un bon equip, fins a finalitzar perdent per 16 punts (81 a 66).

81 CIUTAT DE LES ROSES CB SANTFELIUENC: Komakech (6), Guirao (17), Rodon (2), Real (21), Balboa (-), Barbosa (4), Oliva (3), Farfan (8), Molina (-), Gomez (5), Ollero (2), Mañes(13).

66 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Vinos (1), Hidalgo (7), Rivas (2), Ruiz (2), Lopez (11), Triginer (8), Garcia (-), Gasque (-), Martinez (19), Solsona (7), Domingo (9).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugara, dissabte que ve, la 7a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant del Aracena-AEC Collblanc a partir de les 20h.