Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest dissabte al Pavelló Barris Nord davant del Vive El Masnou per 80 a 88 . D’aquesta manera encadena la segona derrota consecutiva i la primera a casa de  la segona fase, en un partit on els locals han estat sempre per sota en el marcador, malgrat amb diferències que han oscil·lat  entre els 6 i 8 punts durant tot el partit.

El matx ha començat amb un Flor Vimbodí Pardinyes fluix en defensa, cosa que ha permès accions ràpides ofensives dels visitants que han mostrat un gran nivell de concentració.  En aquest  tram inicial, els jugadors groc i negres  han tingut  problemes ofensius que s’han traduït en un pobre encert de cara a cistella. Això ha  provocat  que els jugadors de Masnou agafessin una diferència de 8 punts durant aquest període. Amb tot això, Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un desavantatge de 6 punts. Al segon període, es veia com baixava l’encert a cistella per part dels dos equips degut a l’increment de la intensitat defensiva per part de les dues esquadres. Malgrat això, els homes del Pardinyes no han pogut donar-li la volta al marcador, però s’hi ha  apropat  a l’ arribar al descans. D’aquesta manera , el Flor de Vimbodí Pardinyes arribava a la mitja part amb un marcador en contra de 32 a 34.

En la represa del matx,  els visitants ha tornat  a sortir millor i, en el tram inicial del quart,  han ampliat la diferència fins als 10 punts, degut a transicions ràpides i una bona intensitat defensiva. Malgrat això, el Flor de Vimbodí Pardinyes  ha reacciionat gràcies  a l’encert des de la llarga distància i de la  recuperació de  pilotes , cosa que li ha permès  anotar en transicions ràpides, i retallar diferències fins a situar-se a 4 punts. En el tram final del quart, els visitants han tornat a ampliar la diferència fins als 9 punts. El Flor Vimbodí Pardinyes finalitzava el tercer quart 9 punts a sota (54 a 63).

En el darrer període, la diferència en el marcador es mantenia pràcticament, en el tram inicial, entre els 8-9 punts entre els dos equips. Amb el pas dels minuts, els locals han pujat la seva intensitat defensiva i tornaven a situar-se a 4 punts. Malgrat això, els visitants  han tornat  a ampliar la diferència i en el tram final del partit  arribaven a tenir la màxima que ha sigut de 12 punts. Tot i això,  el Flor de Vimbodí Pardinyes ha competit i lluitat fins al final del partit, això li ha permès situar-se a 6 punts a falta de pocs segons. Al final, derrota dels jugadors groc i negres per 80 a 88 a casa davant del Vive El Masnou

80 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Vinos (-), Rivas (5), Ruiz (-), Jorge (-), López (19), Triginer (9), Garcia (-),  Gasque (8),  Muñoz (-), Villacampa (11), Solsona (11), Domingo (17).

88 VIVE EL MASNOU:  Casabella (-), Solans (10), Balague (15), Rodriguez (11), Valle (26), Jimenez (8), Esteves-Garcia (12), Catalan (4), Camins (2).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, diumenge 24 d’Abril del 2016, la 16a Jornada de la Lliga EBA C-2 Permanència al Poliesportiu Can Serra davant del Baricentro Barbera a partir de les 18:00h.