Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 75 - Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis 66

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 75 – Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis 66

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant el Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis per 75 a 66 i d’aquesta manera acumula quatre victòries en aquesta segona fase. Als groc i negres els ha costat  entrar en el partit durant el primer període però, en canvi, han dominat des del segon quart fins al final del matx.

El partit ha començat amb un Flor de Vimbodí Pardinyes poc intens i a la vegada amb un baix encert de cara a cistella, amb llançaments forçats i amb poc moviment de pilota. Per altra banda, els visitants  s’han mostrat intensos en defensa, però al igual que els locals,  amb un baix encert en atac. Amb tot això, Flor de Vimbodí Pardinyes  ha finalitzat el primer quart  amb un desavantatge de 4 punts. Al segon períodes, els lleidatans han incrementat en el seu nivell defensiu,  cosa que ha  provocat  problemes als menorquins en atac, i han començat  a tenir un millor moviment de pilota en atac,  provocant millors seleccions de tir.  Això ha permès que els gros i negres  donessin la volta al marcador. D’aquesta manera , el Flor de Vimbodí Pardinyes ha arribat  al descans amb un marcador favorable de 40 a 33.

eba menorca

En la represa del matx,  els homes del CB Pardinyes han continuat  amb la bona actitud en defensa, cosa que continuava creant problemes al atac menorquí, que només ha aconseguit anotar dotze  punts en aquest període. Amb tot això, el Flor Vimbodí Pardinyes aconseguien finalitzar el tercer quart 16 punts a sobre (61 a 45).

eba menorca2

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes ha baixat  la seva intensitat defensiva i es dedicava a controlar la diferència pràcticament tot aquest quart. Per contra, els menorquins incrementaven el seu nivell defensiu i sortien més forts que els locals en el darrer tram de l’encontre. Amb el pas dels minuts, els menorquins han anat retallant la diferència en el marcador. Malgrat això, , els locals han sabut  mantenir la diferència entre els 9-12 punts en els últims minuts del partit. Al final, victòria dels jugadors groc i negres per 75 a 66 davant del Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis. Després d’aquest triomf, se situen a la setena  posició a la classificació.

eba menorca3

75 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (9), Rivas (2), Ruiz (3), Jorge (11), López (12), Triginer (2), Garcia (3),  Gasque (-),  Muñoz (-), Villacampa (7), Solsona (11), Domingo (15).

66 MENORCA TALAIOTICA CCE SANT LLUIS: Teixidor (-), Fuentes (5),Artiles (15), Ortiz (7), Mirotic (15), Sanchez (-), Muñoz (6), Piris (6), Miralles (12).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 2 d’Abril del 2016, la 12a Jornada de la Lliga EBA C-2 Permanència al Pavelló de Sant Nicolau davant del Sabadell Sant Nicolau a partir de les 19:00h.