Estadístiques Final Partit: BBA Castelldefels 65 - Flor Vimbodí Pardinyes 76

Estadístiques Final Partit: BBA Castelldefels 65 – Flor Vimbodí Pardinyes 76

Flor de Vimbodí Pardinyes ha aconseguit aquest diumenge la primera victòria a la Lliga EBA 2015-2016 a la pista del BBA Castelldefels per 65 a 76, marcat per una gran segona part  realitzada pels jugadors del CB Pardinyes

El partit ha començat amb un gran encert a cistella dels jugadors locals i un bon moviment de pilota, malgrat que els visitants la seva actitud defensiva no era dolenta, que ocasionava situacions més còmodes de tir a cistella. Cal remarcar que el Flor de Vimbodí Pardinyes, durant la primera part, ha competit correctament i ha anat de menys a més durant els primers 20 minuts, malgrat el gran moment ofensiu dels locals. El CB Pardinyes arribava al descans perdent per 15 punts (43 a 28).

A la tornada dels vestidors, els visitants ha incrementat el seu nivell d’intensitat defensiva, el fet és que han deixat als locals amb solament 10 punts anotats en el tercer quart, i acompanyat d’un bon moviment de pilota, que generava situacions d’avantatge i tirs més còmodes, ha provocat que el Flor de Vimbodí Pardinyes retalles diferències fins a finalitzar el tercer quart perdent per solament per 4 punts (53-49). En els darrers 10 minuts, continuava la mateixa dinàmica que l’anterior quart, amb un Flor de Vimbodí Pardinyes que anava cada cop a més i un BBA Castelldefels que continuava tenint molts problemes en atac a causa de la gran defensa visitant. A falta de 5 minuts per finalitzar el partit, el Flor de Vimbodí Pardinyes li donava la volta al marcador i es ficava 4 punts a sobre (57 a 61), després d’un parcial de 4-12. El Flor de Vimbodí Pardinyes ha controlat el tram final de partit i s’ha acabat emportant la victòria per 65 a 76, en un partit que ha anat de menys a més. D’aquesta manera, el Flor de Vimbodí Pardinyes aconsegueix la primera victòria de la temporada a la Lliga EBA.

65 BBA CASTELLDEFELS: Bertomeu (-), Sese (16), Torres (19), Olmedo (9), Carrasco (-), Avila (4), Blanco (2), Jensen (8), Kiknazde (5), Mestres (2).

76 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Hidalgo (-), Rivas (2), Ruiz (13), Lopez (15), Triginer (3), Martinez (7), Villacampa (7), Solsona (7), Domingo (22).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugara, dissabte que ve, la 5a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant del CB Castellbisbal a partir de les 20h.