Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 99 - AEC Collblanc 92

Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 99 – AEC Collblanc 92

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat a la pròrroga aquest dissabte el seu primer partit a casa, d’aquesta manera trenca la dinàmica de les 3 derrotes consecutives com a local, davant de l’Aracena-AEC Collblanc per 99 a 92, marcat per un domini per part dels locals en la pròrroga.

El partit ha començat amb una gran igualtat entre els dos equips, però que amb el pas dels minuts del primer quart, els visitants han anat agafant una petita diferència per finalitzar 4 punts a sobre (20 a 25). Ja en el segon quart, la igualtat entre els dos equips, amb un constant intercanvi en el marcador, s’ha mantingut i on els dos equips han arribat a tenir petites diferències al seu favor. El Flor Vimbodí Pardinyes arribava al descans perdent per 1 punt (38 a 39).

A la tornada dels vestidors, el Flor de Vimbodí ha incrementat el seu nivell d’intensitat defensiva i acompanyat d’un bon moviment de pilota, que generava situacions d’avantatge, i de l’encert des de la línea de 3 punts, ha provocat que el Flor de Vimbodí Pardinyes agafés una  diferència a favor de 7 punts al finalitzar el tercer quart (64-57). En el darrer quart, els jugadors del Collblanc han reaccionat, i li han donat la volta al marcador, fins al punt, d’agafar una renta de 4 punts a falta de menys de dos minuts per finalitzar el partit. Però, el Flor de Vimbodí ha reaccionat, a partir d’una gran defensa i de l’encert a cistella en els moments decisius d’aquest quart. Al final, gràcies a una cistella ,a falta de pocs segons, el CB Pardinyes ha aconseguit porta el partit a la pròrroga. Ja a la pròrroga, el Flor de Vimbodí, a partir d’una bona intensitat defensiva, ha dominat de principi a fi, malgrat que els visitants no s’han rendit en cap moment. Al final, victòria dels locals per 99 a 92 davant un gran equip com és l’AEC Collblanc.  D’aquesta manera, el Flor de Vimbodí Pardinyes aconsegueix la primera victòria de la temporada a casa.

Primera victòria eba casa

99 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Jorge (15), Aventin (-),Rivas (1), Ruiz (7), Lopez (23), Triginer (12), Garcia (7),  Gasque (8), Martinez (4), Solsona (9), Domingo (13).

92 ARACENA-AEC COLLBLANC: Figuerola (13), Brigman (2), Vall-llobera (9), Rodriguez (19), Fernandez (-), Camarasa (-), Guzman (4), Perez (3), Jacas (26), Corominas (16).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugara, dissabte que ve, la 7a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant del BC Morabanc Andorra “B” a partir de les 20h.