cbpardinyes  VS  CB CASTELLDEFELS

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta, aquest dissabte 9 de gener,  la 13a jornada  (4a jornada de la segona volta)  del grup C-B de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior, va perdre a la pista del Grupo Juaneda Miramar per 84-68. En  aquesta ocasió rebrà la visita del BBA Castelldefels,  que en la darrera jornada de l’any va perdre a casa davant el Physic CB Igualada per 53-56.

Pel que fa a la plantilla,  el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius amb l’excepció d’ Edgar Solsona, que serà baixa  per la seva lesió al canell. Això suposa que  Jorge  Serna disposarà  dels quatre  jugadors incorporats al club aquesta temporada (Edu Villacampa, David Martinez, Adrià Rivas i Oriol Jorge) i  els  sis del bloc de l’any passat  (Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Carlos Gasque i Alejandro Garcia).

Després de la derrota a la darrera jornada de l’any 2015, l’equip buscarà aconseguir un triomf en el primer partit de l’any 2016. Tant la plantilla com el cos tècnic tenen bones  sensacions de cara al  matx de demà i l’afronten amb optimisme. L’equip espera obtenir la cinquena victòria  i la quarta com a local en la present temporada de la  Lliga EBA.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El BBA Castelldefels està situat en la 8a posició amb un balanç de 5 victòries i 7 derrotes. Com a visitant, l’equip de Castelldefels porta 4 victòries en 5 partits.

El BBA Castelldefels està entrenat per Boris balibrea i  manté 2 jugadors del bloc de l’any passat (Albert Olmedo i Adrià Mestres). Presenten fins a 9 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada:Marc Sese (CB Cornella-EBA), Jaume Torres (AB El Vendrell- Copa Catalunya), Antonio Carrasco (CB Prat “B”), Alex Blanco (CB Hospitalet- EBA), David Avila (CEBA Guadalajara “B”- 1ª Nacional), Temur Kiknadze (Fundacion Plasencia- 1ª Nacional), Aleix Recasens (CB Hospitalet Jr), Reinhard Jensen (Vancouver Balloholics -Canada) i Marc Bertomeu (AESE- 1a Catalana).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada com Jaume Torres; i gent jove amb talent com Marc Sese, David Àvila i Temur Kiknazde.

El BBA Castelldefels  va perdre a casa davant del Flor de Vimbodí Pardinyes en la 4a Jornada de la Lliga EBA 2015-2016 (65-76)

El partit es disputa dissabte 9 de Gener a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra BBA Castelldefels.

CatalanEnglishSpanish