FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta, aquest dissabte 2 d’Abril, la 13a jornada i cinquè partit de la segona fase al grup C-2 Permanència de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior, va guanyar a casa davant del Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis per 75 a 66. En  aquesta ocasió visitara la pista del Sabadell Sant Nicolau que en la darrera jornada va guanyar a la pista del BC Martorell-Solvin per 75 a 89.

Pel que fa a la plantilla,  el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Jorge  Serna disposarà  dels quatre jugadors incorporats al club aquesta temporada (Adrià Rivas, Oriol Jorge, Edu Villacampa i Jordi Muñoz) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Carlos Gasque, Edgar Solsona i Alejandro Garcia).

L’equip encadena quatre victòries consecutives, i buscarà el triomf davant un rival directe com és el Sabadell Sant Nicolau, primer equip en llocs de salvació. La victòria davant els sabadellencs li permetiria als jugadors groc i negres finalitza la primera volta de la segona fase fora dels llocs de descens.Tant la plantilla com el cos tècnic tenen bones sensacions de cara al matx de demà i l’afronten amb optimisme. L’equip espera obtenir la cinquena victòria i la setena en l’acumulatiu de la segona fase de la present temporada de la  Lliga EBA.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Sabadell Sant Nicolau està situat a la 6a posició amb un balanç de 6 victòries i 6 derrotes. Com a local,  l’equip sabadellenc porta 5 victòries en 10 partits en lo que portem de temporada.

Sabadell Sant Nicolau està entrenat per Adrià Alonso i manté 2 jugadors del bloc de l’any passat (Keith Wilson i Marc Sobrepera). Presenten fins a 9 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Albert Fontanals (CB Martorell-EBA), Marc Fontanals (AEC Collblanc-EBA), David Carbonell (UE Sant Cugat- Copa Catalunya),  Albert Pujol (Sabadell Sant Nicolau «B»), Larry Guillem (CB Castellar-Copa Catalunya), Jachin Wettstone (Nou Badia-1a Catalana), Jordi Costa i Sergi Renom (Castellbisbal-Copa Catalunya) i Guim Exposito (Cornella-EBA).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Keith Wilson i Marc Sobrepera; i gent jove com Guim Exposito i David Carbonell.

El partit es disputa dissabte 2 d’Abril a les 19:00 al Pavelló de Sant Nicolau contra el Sabadell Sant Nicolau

CatalanEnglishSpanish