CB_L'Hospitalet  VS   cbpardinyes
FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 22 de Novembre  la 9a jornada i darrera jornada de la primera volta al grup C-B de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant del BC Morabanc Andorra «B» per 73-64. En la 9a  jornada haurà de visitar la pista del Torrons Vicens-CB Hospitalet  i que ve de guanyar a la pista de l’AEC Collblanc per 54-68.

En relació a la plantilla per la 9a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles menys EdgarSolsona, que serà baixa per lesió, inclosos els  4  jugadors nous (Edu Villacampa, David Martinez, Adrià Rivas i Oriol Jorge) per la present temporada i  els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Carlos Gasque i Alejandro Garcia.

Després de les dues victòries consecutives a casa, l’equip vol continuar amb aquestes bones sensacions i alhora continuar amb aquesta dinàmica de victòries. L’equip espera que caigui la quarta victòria aquest diumenge, malgrat que sabent de la seva dificultat, i la segona com a visitant a la Lliga EBA 2015-2016.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Torrons Vicens-CB Hospitalet esta situat en la 1a posició amb un balanç de 8 victòries i 0 derrotes. L’equip d’Hospitalet és l’únic equip invicte del Grup C de la Lliga EBA.

En referencia a la plantilla, manté 9 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats pel mateix entrenador com és Jorge Tarragona des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Jaume Sole, Jordi Salto, Oriol Bayo, Xavi Moreno, Alex Reina, Gabriel Díaz, Xavi Guia, Edgar San Epifanio i Michel Acosta. Presenten fins a 3 novetats respecte a l’any passat que són: Jose Cabrera (Arenys Bàsquet-EBA), Eduard Arques (CB Cornella-EBA) i Javi Balastegui (CB Hospitalet-Jr).

En relació a l’estil de joc, és un equip que realitza un joc ràpid a partir d’accions de bloquejos directes e indirectes que els hi permeten generar situacions d’avantatge alhora de finalitzar a cistella i de ficar la pilota al pal baix. En canvi, sobre l’aspecte defensiu, és un equip, que realitzar una defensa amb molta intensitat, tan individualment, en la defensa de l’1×1,  com de manera col·lectiva, en l’aspecte de les ajudes defensives.

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Edgar San Epifano i Gabriel Díaz; i gent jove com Michel Acosta, Alex Reina i Eduard Arques.

El Torrons Vicens-CB Hospitalet ve de guanyar a la pista de l’AEC Collblanc a la 8a jornada de la Lliga EBA (54-68)

El partit es disputa diumenge 22 de Novembre a les 12:45 al Nou Pavelló del Centre contra Torrons Vicens-CB Hospitalet.

CatalanEnglishSpanish