Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 71 - CB Castellbisbal 77

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 71 – CB Castellbisbal 77

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest dissabte a casa, d’aquesta manera encadena 3 derrotes consecutives com a local, davant del CB Castellbisbal per 71 a 77, marcat per un domini dels visitants pràcticament des del principi, però amb diferències petites entre els dos equips.

El partit ha començat amb una gran igualtat entre els dos equips, però que amb el pas dels minuts del primer quart, els visitants han anat agafant una petita diferència per finalitzar 5 punts a sobre (17 a 22). Ja en el segon quart, el Flor de Vimbodí ha tingut problemes a l’hora de moure de pilota i de ser poc intensos a cistella a causa de la intensitat desplegada pels jugadors del Castellbisbal en aquest quart. També, durant el transcurs del quart, els visitants han tingut un gran encert a cistella acompanyat d’una mala actitud en defensa dels locals. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans perdent per 14 punts (28 a 42).

A la tornada dels vestidors, el Flor de Vimbodí ha incrementat el seu nivell d’intensitat defensiva, el fet és que han deixat als locals amb solament 15 punts anotats en el tercer quart, i acompanyat d’un bon moviment de pilota, que generava situacions d’avantatge i tirs més còmodes, ha provocat que el Flor de Vimbodí Pardinyes retalles diferències fins a finalitzar el tercer quart perdent per solament per 6 punts (51-57). En els darrers 10 minuts, els jugadors del Castellbisbal han reaccionat, en el tram inicial del quart, i han incrementat la diferència fins als 10 punts, diferència que s’ha mantingut pràcticament, i fins i tot ha arribat a ser de 14 punts. En aquest quart, s’ha vist un Flor de Vimbodí Pardinyes que tornava a tenir problemes en atac a l’hora de moure ràpid la pilota per poder generar accions més còmodes a cistella. Ja en el tram final del partit, els locals han pujat la línia defensiva a tota la pista per poder anar retallant la diferència, però els visitants han controlat bastant bé el tram final de partit i s’han acabat emportant la victòria per 71 a 77. D’aquesta manera, el Flor de Vimbodí Pardinyes encadena la tercera derrota consecutiva a casa.

71  FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Aventin (-), Hidalgo (-), Rivas (4), Ruiz (-), Lopez (13), Triginer (11), Garcia (3),  Martinez (9), Solsona (10), Domingo (21).

77 CB CASTELLBISBAL: Ruf (2), De Castro (7), Camacho (1), Lopez (2), Sole (8), Camprubi A. (6), Guardia (4), Lopez (15), Figols (5), Mañes (27).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugara, dissabte que ve, la 6a Jornada de la Lliga EBA al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro davant del Ciutat de Les Roses CB Santfeliuenc a partir de les 20h.