FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta, aquest diumenge 10 d’Abril, la 14a jornada i sisè partit de la segona fase al grup C-2 Permanència de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior, va guanyar a la pista del Sabadell Sant Nicolau per 80 a 87. En  aquesta ocasió visitara la pista de l’Arenys Bàsquet-Joventut que en la darrera jornada va perdre a casa davant del BC Martorell-Solvin per 69 a 77.

Pel que fa a la plantilla,  el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Jorge  Serna disposarà  dels quatre jugadors incorporats al club aquesta temporada (Adrià Rivas, Oriol Jorge, Jordi Muñoz i Edu Villacampa) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Carlos Gasque, Edgar Solsona i Alejandro Garcia).

L’equip encadena cinc victòries consecutives, i buscarà el triomf per allunyar-se més dels llocs de descens, els quals està una victòria per sobre. La victòria davant l’equip d’Arenys li permetiria als jugadors groc i negres situar-se 3 victòries per sobre d’aquests. Tant la plantilla com el cos tècnic tenen bones sensacions de cara al matx de demà i l’afronten amb optimisme. L’equip espera obtenir la sisena victòria i la vuitena en l’acumulatiu de la segona fase de la present temporada de la  Lliga EBA.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

L’Arenys Bàsquet-Joventut està situat a la 9a posició amb un balanç de 5 victòries i 8 derrotes, encadena 5 derrotes consecutives en la segona fase. Com a local,  l’equip d’Arenys porta 4 victòries en 11 partits en lo que portem de temporada.

L’Arenys Bàsquet-Joventut està entrenat per Cesar Saura i manté 5 jugadors del bloc de l’any passat (Sigal Nandu, Artur Grau, Aritz Tomas, Omaru Toure i Marc Bauza). Presenten fins a 6 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Arnau Garcia i Ferran Bagues (Arenys- Jr), Abobakari Toure i Lluís Albert Torres (Arenys “B”),Terrence Bieshaar (Joventut Badalona-Jr) i Gerard Blat (St. Josep Badalona-Jr).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Artur Grau i Aritz Tomas; i gent jove com Terrence Biesshar, Marc Bauza i Omaru Toure.

El partit es disputa diumenge 10 d’Abril a les 18:00 al Pavelló Fons de les Creus contra l’Arenys Bàsquet-Joventut

CatalanEnglishSpanish