FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta, aquest dissabte 16 d’Abril,  la 15a jornada i setè partit de la segona fase al grup C-2 Permanència de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior, va perdre a la pista de l’Arenys Bàsquet per 69 a 64. En  aquesta ocasió rebrà la visita del Vive El Masnou  que en la darrera jornada va guanyar a casa davant del BC Martorell-Solvin per 79 a 62.

Pel que fa a la plantilla,  el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Jorge  Serna disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Adrià Rivas, Oriol Jorge, Edu Villacampa, Jordi Muñoz  i Marc Rubin de Celis) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Carlos Gasque, Edgar Solsona i Alejandro Garcia).

Després de la derrota de la setmana passada, l’equip buscarà tornar a la dinàmica del triomf que li permetir allunyar-se dels llocs de descens. Tant la plantilla com el cos tècnic tenen bones sensacions de cara al matx de demà i l’afronten amb optimisme. L’equip espera obtenir la sisena victòria i la vuitena en l’acumulatiu de la segona fase de la present temporada de la  Lliga EBA.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Vive El Masnou està situat a la 3a posició amb un balanç de 9 victòries i 5 derrotes. Com a visitant, l’equip de Masnou porta 6 victòries en 12 partits en lo que portem de temporada.

Vive El Masnou està entrenat per Christian Bañuelos i manté 7 jugadors del bloc de l’any passat (Lluis Ortiz, Marc Balague, Joel Rodriguez, Francisco Jimenez, Jordi Catalan, Marc Jurado i Marc Camins). Presenten fins a 4 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Jaume Solans i Albert Casabella (Sportwear Argentona- Copa Catalunya), Albert Valle (AE Minguella- Copa Catalunya) i  Silvestre Esteves (Maristes Ademar-Jr).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Marc Balague i Francisco Jimenez; i gent jove com Albert Valle, Jordi Catalan i Jaume Solans.

El partit es disputa dissabte 16 d’Abril a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra Vive El Masnou

CatalanEnglishSpanish