BASQUET CLUB MARTORELL  VS  cbpardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 29 de Novembre  la 10a jornada i primera jornada de la segona volta al grup C-B de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior  jornada va perdre a la pista del CB Hospitalet per 82-55. En la 10a  jornada haurà de visitar la pista del BC Martorell-Solvin  i que ve de perdre a la pista del BC Morabanc Andorra «B» per 67-61.

En relació a la plantilla per la 9a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles menys Edgar Solsona, que serà baixa per lesió, inclosos els  5  jugadors nous (Edu Villacampa, David Martinez, Adrià Rivas, Marc Rubin de Celis i Oriol Jorge) per la present temporada i  els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Carlos Gasque i Alejandro Garcia.

Malgrat la derrota a l’ últim partit davant el CB Hospitalet, les sensacions de cara al partit d’aquest diumenge són  positives i amb ganes de començar amb victòria aquesta segona volta al grup C-B. L’equip espera que caigui la quarta victòria aquest diumenge i la segona com a visitant a la Lliga EBA 2015-2016.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El BC Martorell-Solvin esta situat en la 6a posició amb un balanç de 4 victòries i 5 derrotes. Com a local, l’equip de Martorell porta 2 victòries en 4 partits.

En referencia a la plantilla, manté 6 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats pel mateix entrenador com és Xavi Garcia des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Ruben Morales, Mario Fuentes, Salvador Claramunt, Eduard Boja, Marc Bernadí i Sergi Ala. Presenten fins a 5 novetats respecte a l’any passat que són: Jordi Clotet, Nil Sabata, Deng Mayot (Vinculats Manresa-Lliga Endesa), Guillem Jou (Sabadell Sant Nicolau-EBA) i Pau Viros (La Salle Manresa- Copa Catalunya).

En relació a l’estil de joc, és un equip que sol jugar ràpid i jugant a partir debloqueijos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge i d’aquesta manera aconseguir cistelles relativament més fàcils o tirs sols. En canvi, l’aspecte defensiu, fa una defensa molt intensa tan individualment en la defensa de l’1×1, el fet és que els seus exteriors intenten passar tots els bloquejos indirectes com directes, com de manera col·lectiva en l’aspecte de les ajudes defensives. En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Ruben Morales; i gent jove com Guillem Jou, Eduard Boja i Deng Mayot.

El BC Martorell-Solvin va guanyar a la pista del Flor de Vimbodí Pardinyes en la 1a Jornada de la Lliga EBA 2015-2016 (70-82)

El partit es disputa diumenge 29 de Novembre a les 18:00 al Pavelló Esportiu Municipal contra BC Martorell-Solvin.

CatalanEnglishSpanish