cbpardinyes  VS  Sabadell Sant Nicolau

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta, aquest diumenge 8 de Maig, la 18a jornada i darrer partit de la segona fase al grup C-2 Permanència de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior, va guanyar a la pista del Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis per 52 a 77. En  aquesta ocasió rebrà la visita del Sabadell Sant Nicolau, que en la darrera jornada va perdre a casa davant del BC Martorell-Solvin per 69 a 72.

Pel que fa a la plantilla,  el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Jorge  Serna disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Adrià Rivas, Oriol Jorge, Edu Villacampa, Marc Rubin de Celis i Jordi Muñoz) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Carlos Gasque, Edgar Solsona i Alejandro Garcia).

L’equip necessita obtenir la victòria i espera algunes combinacions per poder obtenir la permanència a la Lliga EBA. Algunes d’aquestes combinacions són: que perdí Andorra, Castellbisbal o Martorell; també si perd Barbera i guanyen tots els equips implicats, perquè es produiria un quíntuple empat i es tindria en compte el total de punts aconseguits en els duels directes, en aquest cas baixaria Andorra. Però, en el cas de perdre, el Flor de Vimbodí Pardinyes baixaria automàticament. Tant la plantilla com el cos tècnic tenen bones sensacions de cara al matx de demà i l’afronten amb optimisme per aconseguir l’objectiu de la permanència. L’equip espera obtenir la darrera victòria i la desena en l’acumulatiu de la segona fase de la present temporada de la  Lliga EBA.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Sabadell Sant Nicolau està situat a la 9a posició amb un balanç de 8 victòries i 9 derrotes. Com a visitant,  l’equip sabadellenc porta 3 victòries en 13 partits en lo que portem de temporada.

Sabadell Sant Nicolau està entrenat per Adrià Alonso i manté 3 jugadors del bloc de l’any passat (IIkka Tapio, Keith Wilson i Marc Sobrepera). Presenten fins a 9 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Albert Fontanals (CB Martorell-EBA), Marc Fontanals (AEC Collblanc-EBA), David Carbonell (UE Sant Cugat- Copa Catalunya),  Albert Pujol (Sabadell Sant Nicolau «B»), Larry Guillem (CB Castellar-Copa Catalunya), Jachin Wettstone (Nou Badia-1a Catalana), Jordi Costa i Sergi Renom (Castellbisbal-Copa Catalunya) i Guim Exposito (Cornella-EBA).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Keith Wilson i Marc Sobrepera; i gent jove com IIkka Tapio, Larry Guillem, Guim Exposito  i David Carbonell.

El partit es disputa diumenge 8 de Maig a les 17:30 al Pavelló Barris Nord contra el Sabadell Sant Nicolau

CatalanEnglishSpanish