Estadístiques Final Partit: BC Morabanc Andorra B 80 - Flor Vimbodi Pardinyes 64

Estadístiques Final Partit: BC Morabanc Andorra B 80 – Flor Vimbodi Pardinyes 64

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista del BC Morabanc Andorra “B”, un rival directe en la classificació de la lliga EBA del grup C-B, per 80 a 64. El partit ha estat marcat per un segon quart i darrer quart dolents dels visitants, que els ha condemnat a la derrota final.

El matx ha començat amb una gran igualtat, tal i com demostrava la situació a la classificació de tots dos equips. En el tram inicial, les dos esquadres han tingut un baix encert  de cara a cistella.. Amb el pas dels minuts, el  Flor de Vimbodí Pardinyes, ha estat més encertat de cara a cistella i ha aconseguit finalitzar el primer quart 3 punts a dalt (16 a 19). En el segon període, els jugadors del Pardinyes han sortit amb més empenta  que els andorrans i han arribat a agafar una diferència a favor de 8 punts (18 a 26). No obstant, els andorrans han reaccionat,  gràcies a una defensa alternativa que ha provocat problemes en l’atac dels jugadors del CB Pardinyes. Això ha estat acompanyat d’una disminució en l’encert en atac  dels jugadors groc i negres, que han rebut un parcial de 22 a 7, amb la qual cosa  l’equip del Principat  ha donat la volta al marcador. El Flor de Vimbodí ha arribat al descans perdent per 7 punts (40 a 33).

ANDORRA-PARDINYES1

En la represa del matx, els locals sortien millor i aconseguien incrementar la diferència fins als 10  punts a favor (47 a 37). Però, els homes del CB Pardinyes han reaccionat, gràcies a una gran intensitat defensiva,  que provocava errades en atac i alhora ràpides transicions ofensives i l’encert des de la llarga distància. Els homes de Jorge Serna assolien  un parcial de 6 a 13  i reduir la diferència  a 3 punts a falta d’un minut per finalitzar el tercer quart. Però, dos triples finals dels andorrans han incrementat la diferència fins als 9 punts a favor seu (59 a 50).

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes sortia molt erràtic en atac i per contra, veia com els andorrans anaven incrementant el seu avantatge amb el pas dels minuts. Durant aquest quart, els andorrans controlaven una diferència  a favor entre els 13 i 16 punts. Els nois del CB Pardinyes ho intentaven, però continuaven amb un baix encert a cistella que provocava que anessin passant els minuts i que la diferència no anés baixant. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 80-64. D’aquesta manera,, el Flor de Vimbodí Pardinyes encadena tres derrotes consecutives i diu adéu definitivament a les seves opcions de classificar-se al grup que li hagués garantit la seva permanència a la Lliga EBA.

ANDORRA-PARDINYES2

80 BC MORABANC ANDORRA “B”: Schneider (10), Jofresa (12), Lliteras (2),Bartolome (-), Fernandez (6), De Oliveira (6), Bria (11), Isern (-), Knezevic (-), Gabriel (11), Niang (22).

64 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (10), Rivas (-), Ruiz (-), Jorge (7), Triginer (9), Garcia (5), Gasque (17), Martinez (8), Solsona (-), Domingo (8).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 13 de Febrer del 2016, la 18a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant del Torrons Vicens CB Hospitalet a partir de les 19:00h.