Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista de l’Arenys Bàsquet-Joventut per 69 a 64 i d’aquesta manera trenca la dinàmica de les cinc victòries seguides en aquesta segona fase. Malgrat la derrota, el Flor Vimbodí Pardinyes continua fora dels llocs dels descens. En un partit marcat per un dolent darrer quart realitzat pels jugadors groc i negres que els ha condemnat a la derrota.

El partit ha començat amb el Flor Vimbodí Pardinyes amb poc encert, malgrat que la defensa estava sent bona. Però, amb el pas dels minuts, els visitants milloraven el seu encert ofensiu i alhora aconseguien deixar als locals amb solament 8 punts al finalitzar els primers 10 minuts de joc. Amb tot això, Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart  amb un avantatge de 5 punts. Al segon període, es continuava veient igualtat en el marcador, però amb millor encert ofensiu i amb els jugadors groc i negres sempre al capdavant en el marcador. Però, els visitants, en el tram final del quart, aconseguien ampliar la diferència fins als 7 punts i l’han mantingut fins arribar al descans. D’aquesta manera , el Flor de Vimbodí Pardinyes arribava al descans amb un marcador favorable de 27 a 34.

En la represa del matx,  els homes del CB Pardinyes han continuat molt intensos i creant molts dubtes a l’atac local, el qual solament ha anotat 2 punts en els primers 6 minuts d’aquest quart. Els visitants, a partir d’un parcial de 2 a 11, arribaven a tenir una màxima diferència de 16 punts en aquest quart (29 a 45). Però, els jugadors d’Arenys reaccionaven i retallaven la diferència fins als 10 punts al finalitzar el quart. El Flor Vimbodí Pardinyes aconseguia finalitzar el tercer quart 10 punts a sobre (38 a 48).

En el darrer quart, la diferència en el marcador es mantenia pràcticament, en el tram inicial, entre els 8-9 punts entre els dos equips. Però, amb el pas dels minuts, els locals han pujat la seva intensitat defensiva i alhora tenien un gran encert ofensiu que propiciava que poc a poc anessin retallant diferències fins a empatar el partit i ficar-se al capdavant a falta de poc més de 2 minuts per finalitzar el partit. En els instants finals, l’Arenys es mantenia per davant i arribava a tenir una diferència màxima de 7 punts (66-59) a falta de poc més d’1 minut per finalitzar el partit. Al final, l’encert des de la línia de tir lliure ha provocat que la diferència finalment fos de 5 punts. Al final, derrota dels jugadors groc i negres per 69 a 64 a la pista de l’Arenys Bàsquet-Joventut. Malgrat la derrota, els jugadors groc i negres han aconseguit mantenir l’average favorable davant un rival directe, al qual van guanyar de 7 punts en el partit d’anada. Després d’aquesta derrota, el Flor Vimbodí Pardinyes es situa a la sisena  posició a la classificació, per tant, segueix fora dels llocs de descens.

69 ARENYS BÀSQUET-JOVENTUT: Benitez (6), Blat (12), Grau (1), Garcia (11), Estany(-), Tomas (6), Bieshaar (10),Bauza (15), Toure O. (8).

64 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rivas (-), Ruiz (14), Jorge (-), López (14), Triginer (9), Garcia (-),  Gasque (4),  Muñoz (3), Villacampa (7), Solsona (3), Domingo (10).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 16 d’Abril del 2016, la 15a Jornada de la Lliga EBA C-2 Permanència al Pavelló Barris Nord davant del VIVE El Masnou a partir de les 20:00h.