Estadístiques Final Partit: Grupo Juaneda Miramar 84 - Flor Vimbodi Pardinyes 68

Estadístiques Final Partit: Grupo Juaneda Miramar 84 – Flor Vimbodi Pardinyes 68

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest diumenge, en el darrer partit de l’any 2015, a la pista del Grupo Juaneda Miramar per 84 a 68. El partit ha estat marcat per la diferència en el rebot, ja que  els jugadors  locals han agafat 34 rebots més que els visitants. A més els mallorquins han  fet una gran defensa durant  el  tercer quart  del matx  que  ha dificultat e joc ofensiu del Flor de Vimbodí Pardinyes..

El partit ha començat amb una  gran igualtat entre els dos equips, però  el Pardinyes ha estat més encertat de cara a cistella  i ha aconseguit posar-se al davant en el marcador en el tram inicial del primer quart. Però, en els instants finals, els jugadors del Grupo Juaneda Miramar han reaccionat i  han obtingut una diferència de dos punts a sobre (23 a 21). En el segon quart, es continuava veient com els atacs dels dos equips  superaven  les defenses rivals. Malgrat això, el Flor Vimbodí Pardinyes ha estat més encertat i ha pogut  arribar al descans guanyant per 2 punts (43 a 45).

En la represa del matx, , els jugadors mallorquins han incrementat el seu nivell defensiu i han provocat molts problemes a l’atac del CB Pardinyes,  que només ha anotat 11 punts en aquest quart. Per altra banda,  l’esquadra mallorquina continuava  el seu encert ofensiu que,  acompanyat d’ una bona capacitat rebotejadora, els permetia tenir segones opcions en atac. Amb tots aquests factors en contra, el Flor de Vimbodí ha finalitzat el tercer quart perdent per 69 a 56.

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes, intentava retallar diferències amb defenses alternatives, però els jugadors del  Grupo Juaneda Miramar agafaven molts rebots ofensius que els permetia continuar tenint  més opcions en atac. L’esquadra mallorquina ha arribat a guanyar per 19 punts. Amb el pas dels minuts, la diferència en el marcador s’ha anat estabilitzant al voltant dels 14-16 punts de diferència.   Al final, derrota del Flor Vimbodí Pardinyes, en darrer partit de l’any 2015, a la pista del Grupo Juaneda Miramar per 84 a 68.

84 GRUPO JUANEDA MIRAMAR: Torres (11), Sastre (9), Poyatos (6), Medori (15), Garcia (11), Roman (-), Reda (13), Deus (-), Serra G. (12), Bustamente (6), Serra J. (1)

68 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Vinos (-), Rivas (4), Ruiz (7), Jorge (6), Lopez (9), Triginer (13), Garcia (-),  Gasque (11), Martinez (3),Villacampa (8), Domingo (7).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 9 de Gener del 2016, la 13a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant del BBA Castelldefels a partir de les 20h.