Estadístiques Final Partit: Aracena-AEC Collblanc 72 - Flor Vimbodí Pardinyes 57

Estadístiques Final Partit: Aracena-AEC Collblanc 72 – Flor Vimbodí Pardinyes 57

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista de l’Aracena-AEC Collblanc,  segon classificat de la lliga EBA del grup C-B, per 72 a 57. El partit no s’ha decidit fins als últims 5 minuts tot i que els  jugadors groc i negres fet una gran remuntada  durant els últims  minuts dels tercer quart i el primers de l`últim, castigant el rival amb un parcial de 0-21. Malgrat aquest esforç titànic del CB Pardinyes, en el tram final del matx, els jugadors locals s’han acabat emportant la victòria.

El partit ha començat amb un parcial inicial de 13 a 0 a favor de l’Aracena-AEC Collblanc  i amb la sensació  que els nois de Pardinyes no havien sortit amb la mentalitat que calia  per enfrontar-se al  segon classificat. Però, amb el pas dels minuts, els jugadors de Jorge Serna s’anaven ficant al partit i finalitzaven el primer quart perdent per 8 punts. En el segon període, els jugadors del Pardinyes anaven apropant-se al marcador però, les errades, tant en defensa com en atac, eren aprofitades  ràpidament pels jugadors del Collblanc. Malgrat això, els locals no aconseguien distanciar-se  definitivament en el marcador. Per tot plegat, el Flor de Vimbodí Pardinyes arribava al descans amb un marcador desfavorable de 36 a 23.

Collblanc-Pardinyes2

En la represa del matx, els locals, incrementaven el seu nivell defensiu i gràcies a gran encert a cistella, aconseguien incrementar la diferència fins als 23 punts a favor (54 a 31). Però, a falta de pocs minuts per acabar el tercer quart, els homes del CB Pardinyes han reaccionat,. Gràcies a una gran intensitat defensiva que provocava errades en atac i alhora ràpides transicions ofensives,  han aconseguit un parcial de 0 a 10 per finalitzar el tercer quart perdent per 13 punts (54 a 41).

Collblanc-Pardinyes

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes sortia amb la mateixa intensitat defensiva que en els darrers minuts del tercer quart. D’aquesta manera, aconseguia retallar diferències, gràcies a un parcial de 0-11, fins a situar-se a dos punts (54 a 52) a falta de 5 minuts per finalitzar el partit. Però els homes del Collblanc no han abaixat els braços. El cansament per  l’esforç realitzat pels lleidatans,  l’intensitat en defensa i l’encert dels locals en els moments claus,  han tingut com conseqüència que el Collblanc infringís  un parcial de 18 a 5 als nois del CB Pardinyes que ha provocat que el partit acabés amb un  marcador de 72 a 57. Amb aquesta derrota, el Flor de Vimbodí Pardinyes encadena dues derrotes consecutives i es complica el poder classificar-se al grup on es lluitarà per l’ascens a la LEB Plata i que li permetria tenir garantida la permanència.

72 ARACENA-AEC COLLBLANC: Figuerola (12), Pico (-), Juan (5), Vall-llobera (3), Rodriguez (10), Fernandez (7), Lopez (5), Guzman (11), Perez (-), Jacas (17), Corominas (2).

57 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Rubin de Celis (11), Rivas (5), Ruiz (3), Jorge (6), Triginer (4), Garcia (8),  Gasque (1), Martinez (13), Domingo (6).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugarà, dissabte 6 de Febrer del 2016, la 17a Jornada de la Lliga EBA al Poliesportiu d’Andorra davant del BC Morabanc Andorra “B” a partir de les 19:00h.