Estadístiques Final Partit: Torrons Vicens CB Hospitalet 82 - Flor Vimbodí Pardinyes 55

Estadístiques Final Partit: Torrons Vicens CB Hospitalet 82 – Flor Vimbodí Pardinyes 55

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest diumenge a la pista del Torrons Vicens CB Hospitalet, líder invicte del grup C-B, per 82 a 55  i d’aquesta manera trenca la dinàmica de les 2 victòries consecutives. El partit ha estat marcat per un domini dels locals tant en el marcador com en el ritme d’aquest de principi a fi.

El partit ha començat amb una igualtat, en el tram inicial, entre els dos equips, però amb els locals al davant en el marcador durant els primers 10 minuts i que han finalitzat 6 punts a sobre (20 a 14). En el segon quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes mantenia el seu nivell defensiu, però en el tram final del quart, comença a tenir problemes en atac, a causa de la intensitat defensiva dels locals. En canvi, el CB Hospitalet tenia el control del ritme del partit i  continuava anant sempre al capdavant del marcador, fins al punt, d’arribar a tenir fins a 14 punts a favor seu. Amb tot això, el Flor Vimbodí Pardinyes arribava al descans perdent per 14 punts (41 a 27).

A la tornada dels vestidors, el Flor de Vimbodí ha incrementat el seu nivell d’intensitat defensiva, però davant tenia un gran equip que ha continuat amb la mateixa dinàmica ofensiva desplegada en els primers 20 minuts de partit. Cal remarcar que en el tercer quart, els visitants han millorat en l’aspecte ofensiu, desplegant un bon moviment de pilota i una millora en l’encert a cistella. Malgrat aquesta millora ofensiva, el Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el tercer quart  perdent per 62 a 47. En el darrer quart, es veia un Flor de Vimbodí Pardinyes que mantenia el seu nivell defensiu, però amb molts dubtes i problemes en l’aspecte ofensiu, per contra, es continuava veient un CB Hospitalet molt intens en defensa i amb un gran encert en atac, que propiciava que a poc a poc anés ampliant la diferència fins a finalitzar el partit amb 27 punts a sobre. Al final, derrota dels visitants per 82 a 55 davant el líder del grup com és el Torrons Vicens CB Hospitalet.

82 CB HOSPITALET: Cabrera (2), Salto (3), Bayo (11), Arques (14), Moreno (3), Reina (-),  Diaz (18), Guia (7), San Epifanio (19), Acosta (5), Balastegui (-).

55 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Vinos (1), Rubin de Celis (4), Rivas (2), Ruiz (-), Jorge (2), Lopez (6), Triginer (7), Garcia (1),  Gasque (11), Martinez (13), Domingo (8).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugara, diumenge que ve, la 10a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Esportiu Municipal davant del BC Martorell-Solvin a partir de les 18:00h.