Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 77 - Grupo Juaneda Miramar 92

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 77 – Grupo Juaneda Miramar 92

Flor de Vimbodí Pardinyes ha perdut aquest dissabte a casa davant el Grupo Juaneda Miramar per 77 a 92, marcat per un mal inici dels locals.

El partit ha començat amb una bona actitud defensiva del CB Pardinyes, en els primers instants, el fet és que els locals anaven 8 a 4 en els primers minuts de partit. Però, els visitants han reaccionat, a partir d’un increment en el seu nivell defensiu i alhora els locals cometien molts errors en atac, en l’aspecte del moviment de pilota per tenir tirs més còmodes. Amb tot això, el Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava el primer quart perdent per 11 punts (15-26). En el segon quart es mantenia la mateixa dinàmica que en l’anterior quart, fins al punt que els locals han arribat a perdre per 18 punts. Però, en el tram final del quart, el CB Pardinyes ha retallat diferències fins a arribar al descans perdent per 13 punts (35 a 48).

A la tornada dels vestidors, els visitants continuaven amb un nivell d’intensitat més elevat que els locals. En aquest quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes continuaven tenint problemes alhora de moure la pilota i de cara a l’encert a cistella. Amb tot això, els visitants incrementaven la diferència fins als 18 punts en finalitzar el tercer quart (54-73). En els darrers 10 minuts, en el tram inicial, continuava la mateixa dinàmica que en els anteriors quarts. Però, els locals, després d’arribar a perdre fins de 22 punts, han reaccionat i competit fins al final de partit. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 77 a 92.

77 FLOR VIMBODÍ PARDINYES-LLEIDA: Vinos (2), Hidalgo (-), Martinez (4), Ruiz (2), Lopez (15), Triginer (11), Gasque (-), Garcia (-), Villacampa (25), Solsona (12), Rivas (6).

92 GRUPO JUANEDA MIRAMAR: Torres (10), Sastre (2), Serra G. (8), Poyatos (13), Medori (18), Garcia (10), Bustamente (6), Serra J. (6), Nadal (4), Reda (13),  Deus (2), Roman (-).

Flor de Vimbodí Pardinyes jugara, diumenge que ve, la 4a Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Can Vinader davant del BBA Castelldefels a partir de les 18:15h.