escudo-cce-sant-lluis VS  cbpardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta, aquest diumenge 1 de Maig,  la 17a jornada i penùltim partit de la segona fase al grup C-2 Permanència de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior, va guanyar a la pista del Baricentro Barbera per 61 a 69. En  aquesta ocasió visitarà la pista del Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis que en la darrera jornada va perdre a casa davant del BC Martorell-Solvin per 59 a 70.

Pel que fa a la plantilla,  el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius, exceptuant Pau López i Alejandro Garcia, que seran baixa per motius personals. Això suposa que  Jorge  Serna disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Adrià Rivas, Oriol Jorge, Edu Villacampa, Jordi Muñoz  i Marc Rubin de Celis) i els cinc del bloc de l’any passat  (Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Carlos Gasque i Edgar Solsona).

Després de la victòria de la setmana passada, l’equip afronta el primer dels dos partits clau per la lluita de la salvació. La victòria davant dels menorquins acompanyat de certs resultats en els partits de Martorell i Castellbisbal podria provocar que el Flor de Vimbodí Pardinyes depengués d’ell mateix en la darrera jornada. Tant la plantilla com el cos tècnic tenen bones sensacions de cara al important matx de demà i l’afronten amb optimisme. L’equip espera obtenir la setena victòria i la novena en l’acumulatiu de la segona fase de la present temporada de la  Lliga EBA.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis està situat a la 10a posició amb un balanç de 0 victòries i 16 derrotes. Com a local,  l’equip menorquí porta 0 victòries en 13 partits en lo que portem de temporada.

Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis està entrenat per Joan Martinez i manté 6 jugadors del bloc de l’any passat (Josuah Teixidor, Daniel Garcia, Ciceron Mercadal, Ismael Segui, Miguel Ortiz i Sergio Muñoz). Presenten fins a 6 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Cirilo Fuentes (CB Guancha-2a Nac.), Manuel Sanchez (CB Cazorla Jaén-EBA), Alberto Artiles (Gran Canaria- 1a Nac.),  Balsa Mirotic (Studentski CentarBasketball), Lluis Piris (Jaume Mascaro CB Ferreries-1a Nac.) i Ibon Miralles (Torrelodones AB- Autonomica).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Sergio Muñoz i Ismael Segui; i gent jove com Alberto Artiles i Balsa Mirotic.

El partit es disputa diumenge 1 de Maig a les 12:30 al Polideportivo Ses Canaletes contra el Menorca Talaiotica CCE Sant Lluis.

 

 

CatalanEnglishSpanish