CB Santfeliuenc VS  cbpardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 31 d’Octubre  la 6a jornada de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior  jornada va perdre a casa davant del CB Castellbisbal per 71-77. En la 6a  jornada haurà de visitar la pista del Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc i que ve de guanyar a la pista del BBA Castelldefels per 47-67.

En relació a la plantilla per la 6a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els  4  jugadors nous (Edu Villacampa, David Martinez, Adrià Rivas i Pepe Hidalgo) per la present temporada i els 7 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Edgar Solsona, Carlos Gasque i Alejandro Garcia.

Després de la derrota de la setmana passada, l’equip vol recuperar sensacions en el partit d’aquest dissabte i tornar a la dinàmica de victòria. L’equip espera que caigui la segona victòria aquest dissabte i la segona com a visitant a la Lliga EBA 2015-2016.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Santfeliuenc esta situat a la 9a posició amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes. Les dues victòries han sigut davant de BBA Castelldefels i de AEC Collblanc. Les dues derrotes han sigut davant CB Castellbisbal, CB Igualada i CB Hospitalet.

En referencia a la plantilla, manté 5 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats pel nou entrenador com és Mateo Rubio des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Xavi Guirao, Rafael Barbosa, Bruce Komakech, Albert Farfan i Pere Gomez. Presenten fins a 6 novetats respecte a l’any passat que són: Albert Balboa i Lluis Molina (BC Martorell-EBA), Cristian Oliva (CB Castelldefels-EBA), Alex Olive (El Olivar-EBA), Eric Mañes (Platges de Mataro- Copa Catalunya) i Albert Real (Joventut Jr).

En relació a l’estil de joc, és un equip que realitza un joc ràpid a partir d’accions de bloquejos directes i d’accions d’1×1 que els hi permeten generar situacions d’avantatge alhora de finalitzar a cistella. En canvi, sobre l’aspecte defensiu, és un equip, que amb el pas dels minuts, va realitzant una defensa més intensa, tan individualment, en la defensa de l’1×1,  com de manera col·lectiva, en l’aspecte de les ajudes defensives, però també va realitzant defenses alternatives durant el partit.

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Xavi Guirao; i gent jove com Albert Real, Albert Farfan i Pere Gomez.

El CB Santfeliuenc ve de guanyar a la pista del BBA Castelldefels a la 5a jornada de la Lliga EBA (47-67)

El partit es disputa dissabte 31 d’Octubre a les 20:00 al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro contra Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc.

CatalanEnglishSpanish