CB CASTELLDEFELS VS  cbpardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 18 d’Octubre  la 4a jornada de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior  jornada va perdre a casa davant del Grupo Juaneda Miramar per 77-92. En la 4a  jornada haurà de visitar la pista del BBA Castelldefels i que ve de guanyar a la pista del Physic CB Igualada per 77-89.

En relació a la plantilla per la tercera jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els  4  jugadors nous (Edu Villacampa, David Martinez, Adrià Rivas i Pepe Hidalgo) per la present temporada i els 7 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Edgar Solsona, Carlos Gasque i Alejandro Garcia.

Malgrat les 3 derrotes consecutives en l’inici de la Lliga EBA, les sensacions de cara al partit d’aquest diumenge són positives i amb ganes de continuar creixent com a equip jornada a jornada. L’equip espera que caigui la primera victòria aquest diumenge en el segon partit com a visitant a la Lliga EBA 2015-2016.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El BBA Castelldefels esta situat en la 3a posició amb un balanç de 2 victòries i una sola derrota. Les dues victòries han sigut com a visitant a les pistes de Physic CB Igualada (77-89) i de l’AEC Collblanc (57-76). L’única derrota soferta ha sigut com a local davant del CB Hospitalet per 48 a 68.

En referencia a la plantilla, manté 2 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats pel nou entrenador com és Boris Balibrea des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen solament Albert Olmedo i Adrià Mestres. Presenten fins a 9 novetats respecte a l’any passat que són: Marc Sese (CB Cornella-EBA), Jaume Torres (AB El Vendrell- Copa Catalunya), Antonio Carrasco (CB Prat «B»), Alex Blanco (CB Hospitalet- EBA), David Avila (CEBA Guadalajara «B»- 1ª Nacional), Temur Kiknadze (Fundacion Plasencia- 1ª Nacional), Aleix Recasens (CB Hospitalet Jr), Reinhard Jensen (Vancouver Balloholics -Canada) i Marc Bertomeu.

En relació a l’estil de joc, és un equip que intenta jugar utilitzant bloquejos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge de tir sols, des de la llarga i mitjana distància, o d’accions d’1×1 . En canvi, l’aspecte defensiu, fa una defensa intensa tan individualment en la defensa de l’1×1, el fet és que els seus exteriors intenten passar tots els bloquejos indirectes i directes, com de manera col·lectiva en l’aspecte de les ajudes defensives.

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Jaume Torres; i gent jove com Marc Bertomeu i Marc Sese.

El BBA Castelldefels ve de guanyar a la pista del Physic CB Igualadal en la tercera jornada de la Lliga EBA (77-89)

El partit es disputa diumenge 18 d’Octubre a les 18:15 al Pavelló Can Vinader contra BBA Castelldefels.

CatalanEnglishSpanish