cbpardinyes  VS   Grupo Juaneda Miramar

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 10 d’Octubre  la 3a jornada de la Lliga EBA 2015-2016. En l’anterior  jornada va perdre a la pista del Physic CB Igualada per 93-80. En la 3a  jornada rebra la visita al Pavelló Barris Nord del Grupo Juaneda Miramar i que ve de perdre a la pista  del BC Martorell per 76-67.

En relació a la plantilla per la tercera jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els  3  jugadors nous (David Martinez, Adrià Rivas i Pepe Hidalgo) per la present temporada i els 7 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Arnau Triginer, Edgar Solsona, Carlos Gasque i Alejandro Garcia.

Malgrat el mal inici en resultats a la Lliga EBA, les sensacions de cara al partit d’aquest dissabte són positives i amb ganes de seguir creixent com a equip jornada a jornada. L’equip espera que caigui la primera victòria aquest dissabte en el segon partit com a local a la Lliga EBA 2015-2016.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Grupo Juaneda Miramar ve de perdre en les dues primeres jornades davant del BC Morabanc Andorra “B” i del BC Martorell per 68-71 i 76-67 respectivament. En aquest cas, l’equip Grupo Juaneda Miramar és l’únic equip de les Illes Balears al grup C-B de la Lliga EBA.

En referencia a la plantilla, manté 6 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats pel mateix entrenador com és Pau Tomas des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Joan Antoni Serra, Gabriel Serra, Carlos Poyatos, Miquel Ángel Nadal, Joan Reda i Rodrigo Deus Presenten fins a 6 novetats respecte a l’any passat que són: Carlos Bustamente (Giwine Andratx-EBA), Gabriel Torres i Alberto Garcia (Opentach Basket Pla- Leb Plata), Javier Sastre (Araberri Basket Club- Leb Plata), Javier Medori (Marín Peixegalego- Leb Plata) i Gabriel Román (Ciutat d’Inca Bàsquet- 1ª Nacional).

En relació a l’estil de joc, és un equip que intenta jugar ràpid i utilitzant bloquejos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge en situacions properes a cistella i d’aquesta manera aconseguir generar tirs sols des de la curta i mitjana distància. En canvi, l’aspecte defensiu, fa una defensa intensa tan individualment en la defensa de l’1×1, el fet és que els seus exteriors intenten passar tots els bloquejos indirectes el més a prop del jugador que rebrà la pilota, com de manera col·lectiva en l’aspecte de les ajudes defensives i alhora realitzar alternatives defensives durant el partit.

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Carlos Bustamente, Gabriel Torres i Alberto Garcia; i gent jove com Javier Medori i Gabriel Roman.

El Grupo Juaneda Miramar ve de perdre a la pista del BC Martorell en la segona jornada de la Lliga EBA (76-67)

El partit es disputa dissabte 10 d’Octubre a les 16:00 al Pavelló Barris Nord contra Grupo Juaneda Miramar.

CatalanEnglishSpanish