El Flor de Vimbodí Pardinyes ha finalitzat aquest diumenge la seva participació en el 31è Torneig BBVA Bàsquet amb derrota davant l’Euro World per 71 a 66.

En el partit disputat aquest diumenge, el Flor de Vimbodí Pardinyes ha tingut un mal inici amb manca de duresa, cal remarcar que per aquest partit faltaven jugadors com Pau López, Albert Vallverdú i Carlos Gasque, però que a poc a poc ha anat millorant durant el transcurs del partit fins al punt d’arribar a un final ajustat. En els instants finals, el cansament dels jugadors del CB Pardinyes acompanyats d’una superioritat física dels jugadors d’Euro World ha propiciat que la victòria fós per aquests. Malgrat la derrota, els jugadors del Flor de Vimbodí han tornat a demostrar una bona actitud i alhora saber competir fins al final.

En la jornada de dissabte, l’equip va disputar dos partits  davant Collblanc «B» i CB Esparraguera que van finalitzar amb victòria els dos.

En els dos partits de dissabte, el Flor de Vimbodí va realitzar dos bons partits amb molta intensitat defensiva en cadascun d’ells i alhora intenta’n jugar un ritme ràpid en l’aspecte ofensiu. Cal destacar la bona actitud de tots els jugadors, fins al punt, que es va veure molt bon joc en atac, a partir, d’una circulació ràpida de pilota en atac. Cal remarcar que els jugadors, malgrat el cansament que va haver-hi en la segona part del segon partit, van demostrar tenir la capacitat per continuar competint molt bé durant el partit. En definitiva, l’equip va competit molt bé en els dos partits corresponents a la jornada de dissabte.

RESULTATS JORNADA «5/6 SETEMBRE»

Collblanc «B» 35 – SENIOR EBA 50

SENIOR EBA 58 – CB Esparraguera 47

Euro World 71- SENIOR EBA 66

CatalanEnglishSpanish