Estadístiques Final Partit: Baricentro Barbera 81 - Flor Vimbodí Pardinyes 74

Estadístiques Final Partit:                     Baricentro Barbera 81 – Flor Vimbodí Pardinyes 74

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha iniciat aquest dissabte  la seva participació a la Lliga Catalana EBA amb derrota a la pista del Baricentro Barbera per 81 a 74.

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha realitzat una primera part bona, en concret, en l’aspecte ofensiu on s’ha pogut veure un gran joc en equip i amb velocitat tant alhora de moure la pilota com alhora de ser directes a cistella. En canvi, en l’aspecte defensiu, l’equip ha estat bé, pero permeten algunes segones acciones als locals, com a conseqüència, de no tancar correctament el rebot defensiu. Ja en la segona part, s’ha continuat veient un bon joc en atac, en especial, en el tercer quart on l’equip ha arribat a guanyar per 10 punts i desplegant un joc ràpid i vibrant en l’aspecte ofensiu. En el darrer quart, els locals, gràcies al encert des de la llarga distància, han donat la volta al marcador. Malgrat això, el Flor de Vimbodí Pardinyes ha continuat competint al màxim i donant la cara davant un bon equip fins al final del partit. Al final, derrota per 81 a 74.  El Flor de Vimbodí rebrà al CB Hospitalet, dissabte que ve, al Pavelló Barris Nord a partir de les 20:30.