Estadístiques Final Partit:                      Flor Vimbodí Pardinyes 53 - CB Hospitalet 90

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 53 – CB Hospitalet 90

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha tancat aquest dissabte la seva participació en la Lliga Catalana EBA amb una nova derrota a casa davant del CB Hospitalet per 53 a 90.

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha realitzat una primera part dolent, en concret, en l’aspecte defensiu, l’equip ha estat malament, provocat per una incorrecta defensa individual i a la vegada permeten segons accions als visitants per falta de duresa al rebot defensiu. En canvi, en l’aspecte ofensiu s’ha pogut veure un bon moviment de pilota en equip, en especial al primer quart, pero amb falta d’encert a cistella. Al descans, el marcador era de 26 a 50. Ja en la segona part, els locals han incrementat la seva intensitat defensiva, molt millor que en la primera part, però els locals continuaven amb bon encert a cistella i a poc a poc, anava incrementant la diferència. Al final del tercer quart, el Flor de Vimbodí perdia per 40 a 70. En el darrer quart, els locals, han continuat amb la mateixa intensitat desplegada en l’anterior quart, però la diferència continuava creixent, com a conseqüència, de la qualitat dels visitants. Malgrat això, el Flor de Vimbodí Pardinyes ha competit en tot moment, però ho ha fet millor en la segona part que a la primera. Al final, derrota clara per 53 a 90. El Flor de Vimbodí iniciara, diumenge que ve, la Lliga EBA davant el BC Martorell Solvin al Pavelló Barris Nord a partir de les 17:00.

53 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Marin (3), Martinez  (3), Duch (3), Ruiz (2), Triginer (8),  Garcia (12), Aventin(4), Solsona (4), Domingo (12), Rivas (2)

90 CB HOSPITALET: Cabrera (8), Sole (14), Salto (2), Bayo (12), Arques (18), Moreno (2), Reina (6), Diaz (17), Guia (3), San Epifanio (-), Acosta (8), Balastegui (-).