Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat a casa davant un rival de la part mitjà de la classificació com és el BC Morabanc Andorra “B” per 74 a 71, en un partit que no s’ha decidit fins als últims minuts.

Un partit amb molt de ritme i actitud en general i que començava amb un Flor de Vimbodí, amb moltes ganes d’aconseguir la victòria i d’aquesta manera fer un pas important per l’objectiu de la permanència, i així oblidar-se de la derrota de la setmana passada, molt concentrat tant en atac com en defensa però, encara que els locals han arribat a guanyar de 6 punts de diferència, els visitants han reaccionat, en especial, en el segon quart i han arribat a ficar-se per davant en el marcador. Al descans, s’ha arribat amb victòria parcial del Flor de Vimbodí Pardinyes per 1 punt a favor (41-40).

A la represa, es continuava veient la igualtat entre els dos equips, i amb intercanvis constants en el marcador però, en els instants finals del tercer quart, el Flor de Vimbodí ha agafat una diferència de 5 punts i que l’ha mantingut fins a finalitzar el quart (56-51). En el darrer quart, es veia un Flor de Vimbodí Pardinyes, en els instants inicials, precipitat i volen finalitzar massa ràpid les accions en atac, en canvi, els visitants, amb més encert aconseguien ficar-se per davant en el marcador però, amb mínima diferència. Però, en els minuts finals, un Flor de Vimbodí molt més concentrat, i amb un gran encert des de la línia de 3 punts i alhora controlant una mica millor el rebot, provocava que es tornes a ficar per davant en el marcador arribant a tenir fins a 6-7 punts de diferència a favor seu. Al final, els tirs lliures i alguna pilota perduda en els segons finals per part dels locals, ha fet que la diferencia es quedes finalment en 3 punts a favor del Flor de Vimbodí Pardinyes. Amb aquesta victòria, el Flor de Vimbodí pujarà fins a la novena posició en la classificació i d’aquesta manera, l’objectiu de la permanència està més a prop, quan resten 3 jornades per finalitzar la Lliga EBA al grup C.

74 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Ruiz (-), Vallverdu (25), López (9), Triginer (6), Garcia (-), Villegas (5), Solsona (2), Domingo (22),  Markovic (5), Tamames (-), Rivas (-).

71 BC MORABANC ANDORRA “B”: Isern (3), Galera (12), Malet (-), Lliteras (1), Fernandez (8), Colom (20), Marin D. (16),  Marin S. (4), De Oliveira (4), Knezevic (3), Mofreita (-).

Els màxims anotadors del partit: Guillem Colom amb 20 punts del BC Morabanc Andorra “B”; Albert Vallverdú amb 25 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 24ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Municipal de Quart davant el CB Quart Piscines Sant Feliu el diumenge 26 d’Abril a partir de les 19:30h.