Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 77- Isports Salt 63

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat a casa davant de l’Isports Salt per 77-63 en un partit que ha servit als locals per trencar la dinàmica de les sis derrotes seguides que encadenaven fins avui.

Un inici de partit marcat per la igualtat, on el Flor de Vimbodí sempre ha anat per davant en el marcador però, amb diferències mínimes en aquest primer quart, i que ha finalitzat amb els locals per davant en el marcador amb una diferència de 6 punts a favor. En el segon quart, els locals han anat mantenint la diferència al voltant dels 6-8 punts, on es veia un Flor de Vimbodí controlant el ritme del joc, i en especial, el rebot, i provocava que arribés al descans amb una diferència favorable de 6 punts.

A la represa, en el tercer quart, es mantenia la mateixa tònica en els primers minuts d’aquest quart, on es continuava veient un Flor de Vimbodí amb la mateixa intensitat defensiva que en la primera part i acompanyat d’un gran encert des de la línia de 3 punts, provocava que l’equip local amplies la diferència fins als 15 punts en aquest tercer quart. El CB Pardinyes aconseguia finalitzar aquest tercer quart guanyant per 15 punts (54-39).

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes aconseguia ampliar la diferència, en el tram inicial d’aquest darrer quart, i es mantenia al voltant dels 13-15 punts, per tant, s’havia trencat el partit i ara entrava en joc, l’average entre els dos equips, cal recordar que en el partit d’anada va guanyar l’equip gironí per 17 punts. L’equip del CB Pardinyes ha tingut l’opció en el tram final de partit d’igualar i fins i tot, guanyar l’average però, al final l’average ha quedat favorable als gironins. No ha  guanyat l’average però, Flor de Vimbodí Pardinyes ha aconseguit una victoria molt important, la primera en l’any 2015, que li permet trencar la dinàmica de derrotes que portava des del començament d’any. Al final, victoria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 77-63 davant l’Isports Salt.

77 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Fernandez (-), Ruiz (9), Lopez (13),  Gasque (-), Garcia (3), Villegas (11), Solsona (6), Domingo (14),  Markovic (16), Rivas (5).

63 ISPORTS SALT: Bartroli (10), Geli (3), Oliva (-), Nadal (2), Espinosa (2), Torrent (18), Agustí (4), Busquets (-), Fexas (2), Pascua (7), Bover (15).

Els màxims anotadors del partit: Xavier Torrent  amb 18 punts de l’Isports Salt; Gavrilo Markovic amb 16 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 17ª Jornada de la Lliga EBA al Parc Esportiu Llobregat davant el CB Cornella el dissabte 28 de Febrer a partir de les 19:00h.