Estadístiques Final Partit: Sabadell Sant Nicolau 66 - Flor de Vimbodí Pardinyes 72

Estadístiques Final Partit: Sabadell Sant Nicolau 66 – Flor de Vimbodí Pardinyes 72

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat a la pista del quart classificat com és el Sabadell Sant Nicolau per 66-72 on el magnífic darrer quart realitzat pels visitants els ha acabat donant la victoria.

Un partit amb molt de ritme i actitud en general i que començava amb un Flor de Vimbodí, amb moltes ganes de refer-se de la mala imatge de la setmana passada i a la vegada aconseguir la victoria per fer un pas important per l’objectiu de la permanència, molt concentrat tant en atac com en defensa però, els locals estaven més encertats de cara a cistella i aconseguien arribar al descans amb 4 punts a sobre en el marcador (43-39).

A la represa, es continuava veient la constant igualtat entre els dos equips, on en tot moment els visitants han jugat de tu a tu a la pista d’un dels millors equips del grup. Encara així, els locals continuaven per davant en el marcador, que aconseguien mantenir diferencies entre els 5-6 punts però, els visitants es mantenien en el partit gràcies a la gran intensitat defensiva desplegada en tot el partit. D’aquesta manera, el Flor de Vimbodí finalitzava el tercer quart per sota en el marcador (56-52).

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes pujava la seva intensitat defensiva, que provocava que deixés als locals amb solament amb 10 punts anotats en aquest quart, i li permetien donar la volta al marcador quan quedaven menys de 5 minuts per finalitzar el partit. En els darrers minuts, els visitants, gràcies a la bona direcció del base Gavrilo Markovic i del bon partit en atac d’Arnau Triginer, estaven millors que els locals i acabaven per emportar-se el partit per 66-72. Al final, victoria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 66-72 davant el Sabadell Sant Nicolau. Amb aquesta victoria, el Flor de Vimbodí continuarà mantenint en la vuitena posició en la classificació però, amb l’objectiu de la permanència més a prop.

66 SABADELL SANT NICOLAU: Sobrepera (-), Wilson (2), Lopez (3), Costa (14), Espuña (9), Torres (8), Angelats (11),  Abella (2), Moix (13), Sabata (4).

72 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA:  Ruiz (5), Vallverdu (9), Triginer (19), Garcia (2), Villegas (2), Solsona (1), Domingo (17),  Markovic (13), Tamames (4), Rivas (-).

Els màxims anotadors del partit: Xavi Costa amb 14 punts del Sabadell Sant Nicolau; Arnau Triginer amb 19 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 21ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el CB Hospitalet el dissabte 28 de Març a partir de les 20:00h.