Estadístiques Final Partit: CB Quart 91 - Flor de Vimbodí Pardinyes 95

Estadístiques Final Partit: CB Quart 91 – Flor de Vimbodí Pardinyes 95

Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat a la pròrroga a la pista d’un gran rival com és el CB Quart “B” per 91 a 95 i amb aquesta victòria, l’equip ha aconseguit assolir l’objectiu de la permanència i per tant, l’any que ve estarà una temporada més a la Lliga EBA.

Flor de Vimbodí ha realitzat un partit molt seriós sabent que es jugava molt davant els gironins. Ha sigut un partit amb moltes possessions per part dels dos equips i alhora, com mostra el resultat final, un partit amb una alta anotació. Durant la primera part, un Flor de Vimbodí amb un gran encert a cistella, al voltant del 50% en tirs de camp, propiciat per la bona lectura d’aquests en atac, en veure com els locals es tancaven molt des del costat d’ajudes, que feia que tinguessin tirs còmodes. Al descans, s’ha arribat amb victòria parcial del Flor de Vimbodí Pardinyes per 6 punts a favor (37-43).

A la represa, es continuava veient un Flor de Vimbodí seriós, tant en defensa com en atac, que feia que continués guanyant i finalitzés el tercer quart amb 9 punts a sobre en el marcador (55-64). En el darrer quart, un Flor de Vimbodí Pardinyes que especulava amb el resultat, ha arribat a guanyar per 10 punts,  i alhora els gironins pujaven la seva intensitat defensiva que els permetia  recuperar pilotes i anar-se’n apropant al marcador fins a aconseguir empata el partit a 81, en concloure el partit en el temps reglamentari. D’aquesta manera, el partit s’anava a la pròrroga. A la pròrroga, els visitants han tornat a la bona intensitat defensiva, en especial el rebot defensiu, desplegada en els 3 primers quarts i alhora un bon treball en atac, cal destacar el bon partit realitzat de Pol Domingo que ha finalitzat amb 22 punts, que ha acabat donant la victòria al Flor de Vimbodí Pardinyes per 91-95.  Amb aquesta victòria, el Flor de Vimbodí es mantindrà  a la vuitena posició en la classificació i amb  l’objectiu de la permanència assolit, quan resten 2 jornades per finalitzar la Lliga EBA al grup C.

91 CB QUART PISCINES SANT FELIU: Lozano (2), Puertas (4), Masllorens (14), Bataller (10), Molina (-), Camos (22), Montiel (14), Martinez (5), Serra M. (6), Martorell (-), Vila (14).

95 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Ruiz (2), Vallverdu (19), Triginer (16), Garcia (-), Villegas (11), Solsona (5), Domingo (22),  Markovic (16), Rivas (4).

Els màxims anotadors del partit: Eduard Camos amb 22 punts del CB Quart Piscines Sant Feliu; Pol Domingo amb 22 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 25ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el JAC Sants el dissabte 2 de Maig a partir de les 19:00h.