Estadistiques CB Hospitalet- Flor de Vimbodi Pardinyes

El Flor de Vimbodi Pardinyes va guanyar i va certificar la seva permanència a la Lliga EBA un any més, desprès de guanyar a la pista del CB L’Hospitalet per 67-70 en un partit que es va decidir en els últims segons per als del Pardinyes.

L’inici del partit es veia un Hospitalet més ficat en el partit i amb tensió tan ofensivament com defensivament, en canvi, el Flor de Vimbodí sortia una mica adormit i li costava arrancar en el partit. Tot això, es veia reflexat en el parcial del primer quart que era de 24-16, per tant, massa punts rebuts per part dels visitants, que reflexava la dificultat que estava tenint per ficar-se en el partit per part del Flor de Vimbodí.

Però, a partir del segon quart, es veia un Flor de Vimbodí diferent amb més tensió defensiva i més ficat en el partit, lo que propiciava que poc a poc anés retallant diferencies, fins al punt d’arribar al descans solament perden per 2 punts (37-35).

En la segona part, es continuava veient un Flor de Vimbodí molt concentrat i ben ficat a la pista tan ofensivament com defensivament, que feia que es fiqués al davant en el marcador i que arribés a tenir una màxima diferencia de 7 punts en tot partit. A la meitat del últim quart, semblava que el partit el tingués controlat el Flor de Vimbodí però, els nervis i els tirs lliures fallats ha fet que donés vida al Hospitalet i entressin en el últim minut empatats a 67 punts. Però, un triple de Lopez a falta de 13 segons per finalitzar el partit ha acabat donat la victòria al Flor de Vimbodi Pardinyes.

67 CB L’HOSPITALET: Gomez A. (12), Solé (6), Salto (3), Perez (5), Reina (20), Gamarra (4), Guia (6), San Epifanio (11).

70 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (3), Lliteras (-), Ruiz (8), Vallverdu A.(-), Lopez(28), Rubin de Celis (8), Gasque (7), Villegas (-),Villacampa (11), Domingo (5).

Els màxims anotadors del partit van ser: Reina amb 20 del CB l’Hospitalet  i Lopez   amb 28 punts del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, setena victòria de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i que li permet salvar la categoria desprès de la derrota del Montgat”A” a Tarragona.

Cal felicitar i donar l’enhorabona per assolir l’objectiu de la permanència a la Lliga EBA a tots els jugadors  i cos tècnic del Flor de Vimbodi Pardinyes per la gran campanya que estan realitzant i que els permetrà l’any que ve competir un altre cop a la Lliga EBA.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 3 de Maig al Pavelló Municipal Pla de  Concordia a partir de les 19:00 davant del Montgat “A”.