CB  Tarragona- Flor de Vimbodi Pardinyes

El Flor de Vimbodi Pardinyes no podia començar de  millor manera la seva andadura a la lliga EBA, una temporada històrica pel club, en la seva estrena històrica a la Lliga EBA a la pista del gran favorit de la categoria com  CB Tarragona amb victòria per 75-77.

Un partit marcat pel fet que els locals han estat 38 minuts al davant en el marcador i els últims 2 minuts del partit amb domini en el marcador per part del Flor de Vimbodi Pardinyes.

El partit començava amb un CB Tarragona amb més confiança, degut a que la setmana passada s’emportessin la Lliga Catalana EBA, i això ho aprofitaven per dominar el marcador des de un principi però, el Flor de Vimbodi no s’arronsava i mantenir l’igualtat en el marcador a través d’un gran joc col·lectiu tant ofensivament com defensivament dirigits per Pau Lopez i Marc Rubin de Celis. A pesar d’això, els locals acabaven el primer quart amb una mínima renta de 3 punts (21-18).

En el segon quart, continuava el domini del CB Tarragona en el partit i poc a poc anava obrint escletxa en el marcador fins al punt de mantenir una diferencia durant el quart entre 6 i 8 punts respecte als visitants. Encara així el Flor de Vimbodi continuava fet un gran joc i plantant cara davant un equip que està marcat a dominar la lliga com és el CB Tarragona. Amb tot això, els locals arribaven al descans amb 9 punts de renta respecte els visitants (40-31).

En la tornada dels vestidors, el CB Tarragona sortia a trencar el partit definitivament amb una gran pujada del seu nivell defensiu, que provocava moltes pèrdues de pilotes que precipitaven cistelles fàcils. Amb tot això, el CB Tarragona arribava a tenir durant el tercer quart una renta favorable de 15 punts, i semblava que podria trencar el partit. Però, a pesar d’això, els jugadors del barri de Pardinyes no perdia la cara al partit i continuaven lluitant el partit, davant un rival que volia en el dia de la presentació dels equips del club deleitar un gran partit als seus. El Flor de Vimbodi Pardinyes aconseguia que el partit no es trenqués i finalitzava el tercer quart solament perden per 13 punts (63-50), desprès del com havia anat el quart.

En els primers minuts de l’últim quart continuava la tònica del tercer quart però, mantenint la diferencia superior a 10 punts per part dels locals. Però, el Flor de Vimbodi continuava fent el seu joc sense canviar en res, a pesar de la diferencia en el marcador, com a conseqüència d’això, i la relaxació dels jugadors locals a falta de 3:35 per final del partit, els homes de Jorge Serna es col·locaven 4 punts a sota en el marcador (70-66). El Flor de Vimbodi Pardinyes es veia amb opcions de guanyar desprès de tot lo succeeix en els 30 minuts restants i a pesar de les baixes incrementaven encara més el seu nivell defensiu que provocava imprecisions els jugadors locals. Amb tot això, a falta de 1:15 per finalitzar el partit, els jugadors del barri de Pardinyes guanyaven per 4 punts (70-74). A partir d’aquí, el CB Tarragona a partir de un triple de Fernandez escurça la distancia fins a un punt 73-74 a falta de 40 segons. Però, els jugadors del Flor de Vimbodi Pardinyes han estat tranquils en els segons finals, sobretot, des de la línia de tirs lliures i s’han emportat la victòria finalment amb el marcador de 75-77.  Els màxims anotadors del partit van ser: Fernandez amb 15 del CB Tarragona i Rubin de Celis  amb 20 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes.

Estrena impressionant a la lliga EBA amb una victòria història davant del gran favorit de la categoria en el grup C.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 16 de Novembre al Pavelló Barris Nord a partir de les 20:00 davant del Sabadell Basquet que ve de perdre en la primera jornada davant del Cornella (72-82)