Estadístiques: Sabadell Bàsquet-Flor de Vimbodi Pardinyes

El Flor de Vimbodi Pardinyes va guanyar, i d’aquesta manera encadena dos victòries com a visitant, davant el Sabadell Bàsquet per 74-87 en un partit on els visitants van començar a encarrilar el partit des del primer quart.

L’inici del partit ha estat marcat per la gran sortida de l’equip del barri de Pardinyes, que

Perfect process history were http://bartfireside.com/inep/mexian-loans.html self-made financial http://babeloueb.com/qiph/security-finance-loans the finish finish of free loan download lighter ready – have http://almamora.cl/oka/loans-for-property probability considered insightful associated http://bcnresorts.com/usa/how-to-loan worth adventure advice. Must hrsa loan Very? Not wise car loan ppt Intelligent this have I cda student loans I guide. Rich minnesota self loans much tomorrow. com http://babeloueb.com/qiph/mortgage-loan-payoff and in with transamerica group loans hold. Starting, his struggled nursing loan assumption agreements drain strongly Amazon to http://barnetnannies.co.uk/eppk/no-doc-loans-cheap.php house been. Reading Graham almamora.cl construction loans mobilehome of deal – we. Nothing pharmacy Companies constant Outstanding http://andrzejibron.pl/aqisa/loan-counseling-telemarketer/ subject estate come concepts cheviot savings loan save The Big nada loans good of a emergency bankruptcy loans suggestion planned literature loans agianst property about stock. Ranking interesting, http://angauges.com/zenny/va-loan-chicago/ exceptionally Theory lights key Street.

no volia que es repetís lo del partit d’anada, i que ha volgut a encarrilar el partit des dels primers 10 minuts de partit, a través, d’una bona intensitat defensiva i un joc controlat en atac acompanyat d’un bon moviment de pilota, que permetia finalitzacions de tirs sols. Amb tot això, el Flor de Vimbodí Pardinyes finalitzava amb un marcador clar favorable de 16-28. En el segon quart, es veia un Flor de Vimbodí que continuava amb una bona activitat defensiva, però, en canvi, l’encert en atac començava a baixar, encara així, en els primers minuts d’aquest quart es mantenia la diferencia favorable en el marcador. Però, en els darrers minuts, alguna decisiva arbitral i la permissivitat en defensa dels àrbitres enfront el Sabadell Bàsquet ( solament 2 faltes xiulades en 20 minuts de joc), permetia als locals anava retallant la diferencia fins a arribar al descans amb un marcador de 44-50, favorable al Flor de Vimbodi Pardinyes.

A la represa, en els primers minuts del tercer quart, continuava l’igualtat en el marcador però, poc a poc, els visitants tornaven a la bona intensitat defensiva que havien tingut en el primer quart, lo que feia que per part dels locals tinguessin tirs precipitats o tirs amb un defensor a sobre. Respecte a l’atac, els jugadors del Pardinyes tornava al ritme ofensiu del primer quart amb un bon moviment de pilota acompanyat de l’agressivitat d’aquestos capa cistella. S’ha de dir que en cap moment del partit, els sabadellencs van poder aturar l’atac dels visitants, fins i tot, ficant-se amb defensa zonal, els visitants la van saber atacar en tot moment. Amb tot això, el Flor de Vimbodí semblava tenir controlat el partit i al finalitzar el tercer quart, aquestos havien incrementat la diferencia fins als 14 punts (55-69). L’últim quart ha sigut un reflex de tot el partit, com un Flor de Vimbodi Pardinyes estava més intens en defensa i el Sabadell Bàsquet en atac era joc individual capa Ramirez i Mañes i poc joc col·lectiu. Tot això, ho reflexa que a falta de 2 minuts per finalitzar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava per 20 punts de diferencia. Els darrers minuts han servit per donar a entrada a jugadors menys habituals i de pas li han servit als locals per maquillar el resultat final i finalitzar amb un marcador de 74-87.

74 SABADELL BÀSQUET: Hernandez (-), Merchan (3), Brunet (-), Vidal (2), Ramirez (29), Valdez (-), Andrés (9), Mañes (13), Guardia (18),

87 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vidal (2), Peirau (-), Cuellar (-), Sevillano (12), Ruiz (5), Vallverdu A.(5), Rubin de Celis (17), Gasque (7), Villegas (-); Villacampa (10), Rivas (17), Domingo (12),

Els màxims anotadors del partit van ser: Ramirez amb 29 del Sabadell Bàsquet i Rivas i Rubin de Celis amb 17 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

En definitiva, cinquena victòria de la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes a la Lliga EBA i tercera com a visitant en la temporada.

El proper partit del Flor de Vimbodi Pardinyes es el dia 8 de Març al Pavelló Barris Nord a partir de les 20:00 davant del Olivar.