AEC Collblanc  VS    Club Basquet Pardinyes

FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 9 de Maig  la 26a i  darrera  jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior jornada va perdre a casa davant del Jac Sants per 59-97. En la 26a jornada haurà de visitar la pista de l’AEC Collblanc i que ve de guanyar a la pista del CB Castelldefels per 62-84.

En relació a la plantilla per la 26a jornada, en el  Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous (Berni Tamames, Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Aquesta setmana, l’equip, després d’assolir finalment la permanència fa dues setmanes, buscarà en aquesta darrera jornada la victòria per finalitzar de la millor manera la temporada. L’equip acaba la lliga a la pista del líder del grup C de la Lliga EBA com és l’AEC Collblanc i per tant, serà un partit difícil en el què serà l’últim partit de la temporada. Les sensacions són positives de cara al partit d’aquest dissabte i amb ganes d’aconseguir la victòria en el darrer partit de la temporada.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

L’AEC Collblanc ve de guanyar a la 25a jornada a la pista  del CB Castelldefels per 62-84. En aquest cas, l’AEC Collblanc porta 19 victòries en 25 partits i està situat a la 1a posició en la classificació. Com a local, porta 8 victòries i 4 derrotes en 12 partits disputats a casa.

Pel que fa l’AEC Collblanc, manté el bloc de l’any passat destacant jugadors contrastats com Oscar Andrès i per contra jugadors joves de molta qualitat com Javi Rodríguez i Jaume López. Per tant, el projecte del AEC Collblanc el continua encapçalant des de la banqueta per Josep Maria Marsà. Presena tres novetats que són: Javi Rodriguez (UE Montgat-EBA), Lluis Jacas i Marc Cuesta.

En relació a l’estil de joc, el AEC Collblanc és un equip que aprofita la seva gran experimentada plantilla per a portar el control del ritme del partit que més els convé segons el rival que tinguin davant. És un equip que sol aprofitar al màxim  les errades del rival  amb cistelles fàcils. També és un equip que utilitza pocs sistemes, pràcticament els únics que utilitzen pràcticament solen ser a partir d’utilitzar de bloquejos indirectes aprofitant les sortides dels seus tiradors i amb bloquejos centrals directes amb la continuació dels homes alts com Oscar Andrès o Javi Rodríguez.

En definitiva, és un gran equip que compagina gent experimentada amb gran talent com Oscar Andrès i Jordi Vall-Llobera; i gent jove com Jaume Lopez i Javi Rodríguez.

En el partit d’anada, Flor de Vimbodí Pardinyes va perdre a casa davant de l’AEC Collblanc  (58-68).

El partit es disputa dissabte 9 de Maig  a les 19:00 al Pavelló Municipal Fum d’Estampa contra AEC Collblanc.

CatalanEnglishSpanish