Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 71- CB Castelldefels 68

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat a casa davant d’un rival directe com és el CB Castelldefels per 71-68 en un partit que no s’ha decidit fins al darrer quart.

Una primera part de partit marcada per la diferència de 7 punts obtinguda pels visitants en el primer quart que ha fet que els locals haguessin de pujar la seva intensitat defensiva i el ritme en el joc en el segon quart i aquest augment de la intensitat, ha provocat que el Flor de Vimbodi aconseguís arribar al descans amb empat a 36.

A la represa, es veia com els atacs superaven a les defenses i per aquest motiu de l’alta puntuació per parts dels dos equips en el tercer quart, que ha finalitzat amb un parcial de 23-28 favorable als visitants i d’aquesta manera, el Flor de Vimbodí Pardinyes perdia per 5 punts en finalitzar el tercer quart (59-64).

En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes desplegava una gran intensitat defensiva, el fet es que deixava amb 4 punts anotats solament en aquest quart, encara que en atac no ha tingut un bon encert. Però, la bona defensa desplegada en aquest darrer quart, li permetia arribar als darrers instants de partit amb una diferència favorable de 5 punts. En els darrers segons, a partir de tirs lliures i llançaments forçats, els visitants han tingut opcions per retallar la diferencia i empatar el partit. Al final, victoria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 71-68 davant el CB Castelldefels. D’aquesta manera, encadena la tercera victoria consecutiva i la setmana que ve, té opció de sumar la quarta davant un altre rival directe com és el BC Martorell-Solvin.

71 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA:  Ruiz (4), Vallverdu (5),  Lopez (18), Triginer (-), Gasque (3), Garcia (3), Villegas (3), Solsona (10), Domingo (11),  Markovic (-), Tamames (14), Rivas (-).

68 CB CASTELLDEFELS: Mestres (13), Torres (9), Garcia (8), Pedrosa (3), Oliva (3), Olmedo (11), Perez (2), Sanz (-),  Moses (5), Mbappe (2), Gamarra (15), Salvo (11), Hernandez (4).

Els màxims anotadors del partit: Martí Gamarra amb 15 punts del CB Castelldefels; Pau Lopez amb 18 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 19ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Esportiu Municipal davant el BC Martorell- Solvin el diumenge 15 de Març a partir de les 18:00h.