El Olivar VS   Club Basquet Pardinyes

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta la tercera  jornada de la Lliga EBA 2013-2014. En l’anterior  jornada va perdre al Pavelló Barris Nord davant del Sabadell Bàsquet per 82-83. En la tercera jornada hauràn de visitar la difícil pista del Olivar que ve de perdre a la pista del actual líder com és  el Cornella per 62-57

L’equip arriba a la tercera jornada amb molta moral i bones sensacions a pesar de la derrota de la setmana passada just sobre la botxina, que ha donat molt per a reflexionar i que encara en l’inici de competició els equips no estàn al 100% del seu nivell potencial al qual poden arribar. L’equip, cada cop es troba en millor forma física i  els nous jugadors estan millor acoplats amb la resta de l’ equip, això ho reflexa el gran partit d’equip que van fer a la primera i segona jornada. Encara així, el Flor de Vimbodi Pardinyes té clar que s’ha d’anar partit a partit i que aquest cap de setmana toca anar a buscar la segona victòria de la temporada i d’aquesta manera oblidar la desteta de la setmana passada al Barris Nord.

En relació a la plantilla, l’entrenador podrà comptar amb pràcticament tota la plantilla. A pesar d’això, serà baixa segura per aquest partit Serge Konan.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Olivar ve de perdre en la segona jornada a la pista del Cornella per 75-77. En aquest cas, El Olivar és un equip aragonès i és l’únic equip del Grup C de Lliga EBA que no és català. El Olivar és l’equip vinculat del Cai Zaragoza de la Liga Endesa (ACB).

En relació a la plantilla  de l’Olivar, manté el bloc de l’any passat destacant jugadors contrastats com Cesar Hidalgo i per contra jugadors joves de molta qualitat com Marcos Portalez. Per tant, el projecte aragonès el continua encapçalant des de la banqueta per Pep Cargol. És un equip pràcticament on la mitjà d’edat està entre els 16 i 21 anys, execptuant Legasa (38 anys) i Hidalgo (33 anys). Presenta simplement  3 novetats que són: Simon Pursl, Sergio Garcia i Marc Martí (Vinculats amb el Cai Saragossa). Cal remarcar que el jugador Marc Martí, l’any passat estava a la disciplina del Cadet de segon any del Força Lleida. En definitiva, un equip pràcticament  jove amb l’objectiu de formar grans jugadors per a l’equip del Cai Zaragoza.

En relació a l’estil de joc, el Olivar es un equip que aprofita la seva gran joventut de la plantilla per a pressionar tota la pista amb diferents variants de pressions, que provoca errades en el rival que són aprofitades amb cistelles fàcils. Però, per contra al ser un equip molt jove de vegades pequen d’això i cometen errades defensives que provoquen que en alguns moments del partit es despistin. Per contra, en atac juguen un joc alegre, ràpid  i amb molt joc per dintre aprofitan la seva altura interior. També és un equip que utilitza pocs sistemes, pràcticament els únics que solen utilitzar solen ser a travès de bloqueijos indirectes aprofitan les sortides del seus tiradors i amb bloqueijos centrals directes.

En definitva, és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com el base Marcos Portalez, Sergio Garcia, Lazlo Dobos i Marc Marti; i gent més experimentada com Cesar Hidalgo.

El partit es disputa dissabte 23 de Novembre a les 20:00 a la pista del Olivar

 

CatalanEnglishSpanish